Cvetković: Od petka sam bio na sigurnom

Ostavite komentar


  1. ziva nisam dok ne cujem g Cvetkovica sta je prava istina…nadam se da ce N1 prenositi

    1. A, sta cete cuti od Cvetkovica? Ono sto vec „znate“ odnosno da mu drzava a mozda i sam Vucic „smestsli“?! Mnogo je znao pa du se uplasili njegovih saznanja?! Ja ne volim Vucica ali, zar nije objasnio da je covek na sigurno i da su istrazne radnjeu toku?! Vucic moze da bude svakakav ali, morate priznati, nije glup?! Ali, Vi, kada ga vidite bice Vam sve jasno, zar ne?

      1. A sa kim se Vi svadjate? Nisam u komentaru gospodje kojoj odgovarate procitala nijednu insinuaciju osim zelje da cuje sta je istina, dok je Vas naprotiv pun gotovih istina i prezira prema nekome ko zeli da cuje glavnog ucesnika dogadjaja. Zar ne zelite i Vi da ga cujete ili mozda vec sve znate sta ce da kaze, kako Vas odgovor sugerise? Mnoge su istrazne radnje u toku godinama, i bez velikih rezultata,sto je mozda jedan od razloga da gradjani ne veruju vlasti tj.raznim vlastima, i ranijim i ovoj sadasnjoj. Zar ste stvarno ljuti na onoga ko se pita..

        1. Onima, koji već „znaju“ istinu, bilo kakva izjava gospodina Cvetkovića neće značiti ništa jer, „oni već sve znaju“?! Njima nije potrebna potvrda onoga što znaju, zar ne?! To je tako „logično“ da je svaka diskusija suvišna?! Ako gospodin Cvetković bude kazao da je postupak bio fer i u skladu sa zakonom, ovima, koji već sve znaju, biće to još jedan „dokaz“ , da je šikaniran i zastrašen od strane „diktatora“, oligarhije na vlasti i njihovih „pendrekaša“.. Ako kaže da je bio ucenjen, od nekoga, i taj će, pod obavezno, biti produžena ruka „diktatora“ jer, ne zaboravite ovaj novinar se bavio ISTRAŽIVANJEM UBISTVA OLIVERA IVANOVIĆA a ovi, koji već sve, i unapred, znaju, znaju da je O. Ivanović stradao od srpske zločinačke ruke, koja je sve organizovala iz Beograda, uprkos tome što Beograd praktično nema nikakvih ingerencija na Kosovu i Metohiji?! Prema tome, bilo šta da kaže Cvetković, „diktator“ će biti kriv, ne zato što je zaista kriv već zato što neki smatraju da im je to politički oportuno u ovom trenutku.

        2. Očigledno da je Mladenović, kako se predstavlja, kandidat kod Vučića i Stefanovića da dobije naziv doktora nauke, a ubrzo će postati i član Akademije.

      2. @Младен Младеновић: изгледа да Вам је „БАЛКАНСКИ ППИЈУН“ омиљено штиво. Не одговарају Вам коментари који не подржавају ставове цензус коалиције.

        1. Sve što ima smisla i logike, volim da čujem i pročitam. U sve što je upletena nečija ideologija, partijska pripadnost ili lična osećanja prema pojedinim političarima, unapred sumnjam jer takvima ne vrede nikakvi argumenti, logika i zdrav razum. Njihova ideologija, partijska pripadnosi, ljubav ili mrćžnja prema nekom su „jači“ od bilo kakve logike i argumenata. Sa ovim čovekom se nešto dešavalo, da li je on sam, svojom voljom upleten u neke kriminalne radnje ili je nad njim izvršeno nasilje i kidnapovanje, ostaje nadležnim organima da utvrde. To šta će on reći, „može da bidne al ne mora da znači“, zato što on predstavlja „zainteresovanu stranu“ pa prema tome njegova izjava će, sasvim normalno, zastupati njegove stavove. Čovek ima prava da se brani, da izgovori šta god poželi ali, to ne mora da bude istina.

  2. SPAŠAVANJE REDOVA RAJANA.
    Nije više oružje na domak Jajinaca,niti su nekakve „ozbiljne“ pretnje po žitiju svetog Dragana J.Vučićeviće,nitii je spašavanje deteta sa zavejanog puta,već je sada nestao novinar,koga oteše vanzemaljci.Hvala vam na svemu ne moram u pozorište da bih video nekakvu dobru komediju,pošto medijski prostor srbije je sasvim sigurno najveće pozorište na otvorenom u čitavom svetu.I svi smo dlumci,do duše mi štzo pišemo ove komentare samo statisti,ali je i to nešto.Obično cirkus putuje dalje,i ova predstava će biti sasvim sigurno zaboravljena,a publika jedva čeka novu jer se verovatno scenario „tamo negde“ već piše.Hvala vam na tome što kulturno oplemenjujete život na ovom prostoru,a Siniša,Darko,Goran,Eugen….i ostali reditelji će zbog konkurencije najverovatnije ostati bez hleba.

  3. Vetkovicu hvalila medijska paznja pa se glupirao dok su policija, ronioci i sve bezbedonosne sluzbe radile danonocno da bi ga pronasle, dno dna.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.