Cvijić: Vučiću je suvišan direktor policije, od policije pravi partijsku vojsku

Ostavite komentar


  1. Bravo Cvijicu sve je tacno!policijska uprava Prijepolje koju zovuu institut za majku i dete jer pojedine cele familije zaposlene u upravi!otac,majka,cerka,ujak,sin!devedeset posto kupilo diplome u pedesetoj godini kao diplomirali i narod placa parazite koji bukvalno i ne dolaze do posla ako ga uopste i rade!pottebna je sistemska reforma i bar polovina ljudi u mup je tehnoloski visak koji pokriva izmisljena radna mesta sistematizacijom!

  2. Kod nas nista nije potrebno,ne mozemo prebrojati glasove mesecima,sve vd funkcije,sve savetnici i pomocnici,mup cuva privatno obezbedjenje,a mi kupujemo helihoptere bez pilota,goriva,naoruzanja-za svaki slucaj…..

  3. Шта ће овој „територији“ директор полиције када имамо АВ..он је и председник владе,министар војске..све је то он..свемогући и свезнајући а у ствари шупаљ као шупаљ зуб…

  4. Као неспособна личност он одговара западу

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.