Da li Aleksandar Vučić presuđuje osumnjičenima za pucnjavu kod Mladenovca i u školi na Vračaru pre suda?

Ostavite komentar


  1. МОРЕ, ГДЕ НАМ ЈЕ ПАМЕТНИ ШАПИЋ?? ШТО СЕ КРИЈЕ? СРАМОТА

  2. Bravo za tekst.
    Bravo za advokate. Sve su u pravu.
    Država je izričito kriva za ovakvo stanje. Izričito !!!!!!

  3. Poštovana redakcijo. U pravu ste vi, nije po zakonu presuđivati pre suda. Ali… Pravo u pravda nije ista stvar. Pravda treba biti veća od prava. Ako ima dovoljno svedoka/priznanje da su krivično delo počinili, već bi trebalo da su na izvršenju kazne po hitnom postupku.

  4. Pitam se da li je u zemlji u kojoj je ratni zločinac osuđen za zločin s preko 8 hiljada žrtava heroj logično da su mnogo manji zločinci monstrumi.

  5. Vučić je istakao da osumnjičeni za ubistva kod Mladenovca „neće videti belog dana“, a osvrnuo se i na na tragediju u OŠ „Vladislav Ribnikar“:Dokaz da mu pravni fakultet napomaže mnogo ? prvo mali ubica za neki mesec će biti na slobodu i krivično neće odgovarati za drugog malo starijeg je malo drugačije pošto nema punih dvadeset i jednu godinu ne podleže maksimalnu kaznu i on može da budne osuđen maksimalno dvadeset godina bez preva na pomilovanja, a ne doživotnu i Vučićeva kostatacija nije tačna.Ovo stanje poznaju 99% advokati i u cilju zakona to se mora poštovati.

  6. Želimo od sutra informacije o ubistvu Cvijana i dokle je stiglo sa Oliverom…….
    Nadjite i dignite informacije u medije da vidimo koji je to kompletan idiot?????

  7. Ton i način njegovog izlaganja je bio veoma neprikladan, bio je uzbuđen i zaboravio je da pomene i Mitrovića juniora – monstruma – ubicu , ali ja sam apsolutno uveren da je i na njega mislio.

  8. On zna kome se obraća, a to su njegovi glasači. Zato smo tu gde jesmo.

  9. Veliki Aleksandar…..blago nama sada ce i povecanje plata i penzija samo se strpite do kraja godine ….

  10. Ukinute sve institucije i nećemo imati sef za toliku gomilu para bićemo najbolji u Evropi.

  11. I vi advokati branite struku i hvalite se posle kao da gledamo americke filmove, a zna se dobro da je korupcija ogromna u pravosudju. I potanje je odbranite ga i izadje na slobu i VI STE VAS POSAO ZAVRSILI UZELI PARE I CAO A STA AKO PONOVI DELO, ONDA SU INSTITUCIJE ZAKAZALE I NIKO NECE DA PREUZNE DEO ODGOVORNOSTI NA SEBE….?

  12. Pametan srpski narod je dozvolio ovakvo ponašanje Predsednika.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.