Da li će penzija na Balkanu uvek značiti siromaštvo?

Ostavite komentar


  1. Penzioneri su Svugde u svetu cim udju u mirovinu njihoh dohodaka smanjuje sa ca 30 % a izdaci sü dalje isti kao Pred odlazka u mirovini! Jucer na Ovdasnji Tv sü izneli situaciju onih zitelja koji sü imali satnicu oko 11-12 €, Nakon 35 g radnog staza njihova penzija. ce biti 780 € Po novih zakonom( ako prodje) Njima ce drzava dodati u proseku oko 400 € to bi znacilo da doticni ce imati blizu 1.200 € mes. mirovinu. Naravno tu Se radi o naj nizim zaradama ! Satnica obicno za kval, radnika krecu od 15- 20 € a za vis. kval. radnika pak 25 i vise € !
    brutto!
    !

  2. Samo usrana mota pa po olosima I.lopovima Naprednjackim,po Vucicu najjace I najvise. Njemu ,bratiji I kumovima penzija nece ni trebati a mislim da nece je ni docekati ako Bog da. Svakome po zasluzi. Mrssss bagro lopovska.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.