Da li će Tužilaštvo ispitati smrt čuvara u Savamali

Ministarstvo odbrane odgovorilo Danasu u vezi sa obdukcijom žrtve fantoma u Hercegovačkoj

Ostavite komentar


  1. Već je tužilaštvo dobilo scenario postupanja, identičan slučaju pada helikoptera. Proći će jedno dve godine da bi se utvrdilo da odgovornosti nema a da su pokojni i živi svedoci dešavanja u Hercegovačkoj bili pod uticajem alkohola/lakih/teških droga te su usled fantomskih halucinacija, pribegli samovezivanju, samooduzimanju telefona i samopovređivanju.

  2. Koje tužilaštvo može da tuži nekoga iz vlasti ,koji je učinio neko krivično delo ? Ako je još i član SNS i ne daj Bože i neki funkcioner,kao ovde u Beloj Crkvi,gde je i crkvenjak član SNS !

  3. Da bi se rešio ovaj jednostavan postupak,koji neće da sprovedu vlasti,a po rečima premijera, da je povodom smrti čuvara Savamale,koji je od strane sakrivenih likova policajaca bio vezan i maltretiran, i da su za to odgovorni najviši organi gradske vlasti..Kad je tako, Tužilaštvo nema dileme o postupku,treba pozvati gradonačelnika grada Sinišu Malog i ispitati njegovu odgovornost za taj potez,koji je uslovio i smrt čuvara.Tulišaštvo nema dileme,osim da podigne optužnicu protiv gradske vlasti na čelu sa gradonačelnikom Siniše Malog,jer on izdaje naredjenja.

  4. Nece uraditi nista, kao sto nisu u vezi pada helikoptera! Razvlacice slucaj mesecima, zamajavati jasnosti kako nesto, toboze, rade. Na kraju niko nece biti krvi. Zar mozete ocekivati od devastiranog i politizovanog pravosudja da radi savesno svoj posao?

  5. Др Смрт даје кључну реч у сваком случају…

Ostavite komentar


Društvo

Protest protiv Rio Tinta u Valjevu: „Ako odbranimo grad odbranićemo i državu“ 8

Protest protiv Rio Tinta u Valjevu: „Ako odbranimo grad odbranićemo i državu“

"Nema politike, ideologije zaboravite to. Moramo svi zajedno da delujemo, politika je nebinta, važna je samo ideja da odbranimo naš grad. Ako odbranimo grad odbranićemo i državu", poručio je sa skupa okupljenim građanima u Valjevu reditelj Zoran Đorđević koji živi u Brazilu. Na gradskom trgu trgu u tom gradu u toku je protest protiv Rio Tinta i iskopavanja i eksploatacije litijuma u Srbiji, ali i u valjevskom kraju.

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.