Da li je godišnjica NATO agresije bila komemoracija ili miting SNS-a: Taksisti u Somboru besplatno dovozili građane „da dočekaju predsednika“ (FOTO)

Ostavite komentar


  1. Ako se vec obelezava ova godisnjica trebalo bi pre da bude u gradovima u blizini Kosova jer su podneli najvise ljudskih zrtava. Ali, kada to organizuje sekta koja je odgovorna za taj rat i sluzi u promotivne svrhe te iste vlasti, bolje da beze sto dalje da ne izazovu gnev naroda

  2. Gde je bar malo poštovanja prema žrtvama i njihovim porodicama. To ne sme da bude u službi dnevne politike. Posebno ako je Bil Klinton medju savetnicima. SIC

  3. A na mitingu povodom godišnjice NATO bombardovanja govori predsednik sns koji je angažovao kao svoje savetnike upravo one koji su inicirali, organizovali i sproveli bombardovanje -tonija blera i gerharda šredera!
    Pa, da li smo mi normalni kada to tolerišemo?

  4. To je bilo sećanje na ono šta su uradile nevladine organizacije koje plaćaju nevladine ali nečije vladine novine

  5. Ko to ima šta loše da kaže za miting…Grad na koji je bačena prva bomba..

  6. Alo Srbi i Srpkinje! Ne gledajte u nebo, pogledajte u svoje dvoriršte! Onaj koji se drao 7. marta 1991. sa terase Narodnog pozorišta u Beogradu tražeči rat, ime mu je Vuk Drašković. Njegov kolega sa Pravnog fakulteta Slobodan Milošević kao tadašnji Vladar Srbije poslušao ga je: sa tupavim srpskim generalima naredio je da se izvedu tenkovi na ulice Beograda za da pojure narod koji je rado slušao dranje Vuka Drašakovića, koji ih je pozivao u smrt! Tenkopvi nisu morali ponovo u hangare, jer su već u novembru iste godine krenuli da ubijaju Vukovar, lep grad sa višenacionalnim življem! Njihov kolega Vojislav Šešelj, dotadšnji člana KPJ, obukao je četničku uniformu i pozvao naivne Srbe da se ubijaju sa bratskim narodima u dotadašnjoj SFR! Šešelj je 1999. dao ideju NATO ubice šiorom sveta, danas u Ukajini ubijaju Ruse i Ukajince, inače po krvi brtaske narode, da nas bombarduju! Drao se iz sveg glasa: „Ako nas napadnete mi ćemo sve Albance da proteramo preko Prokletije u Albaniju“. Do tada ideja predsednika Britanije Tonija Blera bila je dominantna – da sa vojskom izvrše invaziju na našu SR Jugoslaviju koju su rukovodili ludaci, baš kao i danas. No, dopala im se Šešeljeva ideja generalu NATO Alijanse Vesli KLarku i Bilu Klintonu: Naterali su Albance da napuste svoje kuće i stanove i odu u Albaniju i Makedoniju, većina da žive pod šatore. Da bi avijoni Zapadne Vojne Alijanse mogli da ubijaju po Srbiji i Crnoj Gori. Danas su Vojislav Šešelj sa velikom porodicom miljiarderi. Vuk Drašković sa svojom četnikinjom po poreklu Danom milijarderi. Dok upravo Šešeljev najbolji učenik Aleksandara Vućić prisvojio celu Srbiju. A koliko će milijarde da prisvoji za svoje nabliže to mi nećemo nikada doznati!

  7. OTISLI SMO U AFTIKU DA KUPIMO PAPRIKU…STA RECI A NE ZAPLAKATI AKO JE NAPRAVLJEN MITING SNS…PA TO JE STRASNO.

  8. Ovakvo poniženje Sombor i Somborci nisu odavno doživeli. Evo primera: u ulici Avrama Mrazovića, prosvetitelja i gradonačelnika iz 19. veka, bili su postavljeni poljski toaleti. Naslanjali su se na zid Gradske biblioteke, koja postoji od više od 150 godina. Koliko je koštalo ovo „ruženje grada i građana“?

  9. Hvala svima koji su se setili našeg užasa da bog da da ga ne dožive.

  10. Cena po autobusu je bila 1500—2000 za mitingaše!!!
    Srbijo šta si dočekala!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.