Da li je „Hit tvit“  imitacija „Utiska nedelje“?

Rezultati ankete Danasa

Ostavite komentar


    1. Bedan pokušaj imitacije ali su zaboravili jedno sa se Olja ne može kopirati jer je unikat, jedina voditeljka koja nema dogovorena pitanja i zato traje 30 god i što je najvažnije posle svake emisije gosti su postavljeni na mesto koje im pripada tj jajara sa jajcarama, šampion sa šampionima

  1. Svaka emisija ima neku svoju zasebnu pricu. Ne bih se slozila sa tim da neka emisija imitira drugu.

  2. Pre 400 god 100% gradjana je verovalo da je Zenlja ravna ploča… doduše i danas neki veruju..
    Ugodan vukend uz Hit tvit.

    1. Olja u redu je to sa tužbom, ali porediti Vašu emisiju sa emisijom na Pinku je tragikomočno. Ne treba im davati prostora za bilo kakvu diskusiju na tu temu, jer oni to i žele. Radite izvanredno svoj posao i želim Vam puno zdravlja i radosti u životu.

  3. Nije to jedina emisija. Ova vlast nema sopstvenih ideja. Sve do sada su plagirali, emisije, proteste, diplome… Kvalifikovani su da rade jedino u fotokopirnici.

  4. Uprkos tome sto vise ne gledam „Utisak nedelje“ sa Oljom Beckovic, smatram da „Hit-tvit“ neodoljivo podseca na „Utisak nedelje“. Prosto me cudi da nema nikoga koji moze da osmisli nesto sto bi po interesantnosti nadmasilo „Utisak nedelje“ vec mora da kopira Olju Beckovic?

      1. Ne. Mogli ste da zakljucite. Ako ne gledam „Utisak nedelje“ zasto bih gledao „Hit tvit“ koji lici, „kao jaje jajetu“, na „Utisak nedelje“?!

  5. Glasao sam 10 puta da je imitacija (nagrade : 2 bureka i jogurt) – namerno ovo pišem jer su mi umesto Dukata – KOJEG SAM EKSPLICITNO TRAŽIO – uvalili Moja Kravica jogurt :/

  6. Pokusaj i to veoma los pokusaj „imitacije“, to cak vredja naziv „imitacija“.

  7. Pa šta i da jeste?! Da neće neko možda da nešto da preduzme povodom toga? Nema nijednog razloga za to u „državi“ gde su plagiranje, kopiranje i prepisivanje nešto najnormalnije i najuobičajenije na svetu!

  8. A da prvo naučite pravopis? To je,ipak,početak svega… Znate ono- tacka,zarez,veliko slovo… A potom kultura dijaloga i postojanje tudjeg Miljenka,bez uvreda i teskoh reci. Olja- institucija… Pink i Hit tvit,gledaj jednu emisiju sa AV i V.Ruden-bleda kopija sa sve voditeljkom…

  9. Sve političke emisije tog tipa sux kao i Ivanovićeva i onog drugog O2 24h lika kojeg niko i ne gleda – zašto nemamo nekog šarmantnog, normalnog i zabavnog voditelja poput Colberta-a? U nas samo neki mrgudi sa tikovima i netalentovani klovnovi uz to i ružni (Šrek hoće svoju facu nazad lol)

    1. Kakvi komentatori takve i medijske zvezde.Yennefer ju kent miks grendmaders end frogs ,komediju i cisto novinarstvo.a ako vam se ne svidja vi se preselite u Drzave ,gledajte Kolbera i kako rece radovan ,Stanislave preterano ….

  10. Au al’ su te @pink, @informer i ostalo medijsko smece, strmoglavili da si izgubio (ako si ga uopste imao), kontakt sa zdravim razumom? Zanimljiva je naucna teza ispranih mozgova, da imitacija i kopija nemaju dodirne tacke?

  11. Ima autorka Utiska mnogo veci problem.
    A to je da je orginal podjednako nezanimljiv bas kao i plagijat.
    I pored dobre volje da odgledam neki Utisak do kraja, u ovom novom serijalu, to mi je uspelo samo jednom (prva emisija nakon povratka), inace prosek vremena gledanja Utiska mi je oko 10-15 min, ako skupim dobre volje da ga gledam.
    Mozda treba da pita Basaru sta treba da se radi, ne bi li emisiju ucinila zanimljivijom. On je dobro opisao, u cemu je problem sa tom emisijom.
    Vucic->Beba->Milo->Vucic->Beba->Milo->Vucic->Beba->Milo->Vucic->Beba->Milo->Vucic->Beba->Milo->…

  12. A anketu sprovodio portal koji i komentare cenzurise i pusta samo one koji slave opoziciju. Anketa bi bila vazeca samo kada bi je sprovodilo neko neutralno telo. Poznato je da opoziciji ne odgovara emisija Hit Tvit, jer se u njoj vidi volja naroda. Pri tom navedene dve emsiije nemaju apsolutno nista zajednicko, sem vremena pocetka i to sto je voditelja zenska osoba..

Ostavite komentar


Društvo

merdare

Kancelarija za KiM: Uhapšen Srbin na Merdarima jer je kritikovao OVK

S. Z. iz Beograda uhapšen je sinoć na administrativnom prelazu Merdare dok je putovao na Kosovo i Metohiju kako bi učestvovao na Memorijalnom fudbalskom turniru u selu Staro Gracko kod Lipljana, uoči obeležavanja 25 godina od masakra 14 srpskih žetelaca, saopšteno je iz Kanacelarije za Kosovo i Metohiju.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.