Da li je potrebna treća doza vakcine za ljude sa manje antitela? (VIDEO)

Građani i stručnjaci ukazuju da je potreban plan imunizacije novim cepivom za starije ljude koji posle primljene kineske vakcine nemaju dovoljnu zaštitu

Ostavite komentar


  1. ovo veze nema sa zivotom. Koji su ovo eksperimenti na ljudima, treca doza vakcine umesto momentalno da dobije zabranu za upotrebu jer ocigledno deluje kod 30% ljudi! Kolko njih poznajemo koji su posle 2 meseca od revakcinacije Sinofarmom dobili teske oblike Kovida, a neki i preminuli. Zasto se vise obmanjuje ovaj narod? Zatim, ova dr prica o T cell imunitetu, ali gle cuda samo kod vakcinisanih i to kao razlog da se ne boje ako nemaju antittela, a ovamo strahovit pritisak se vrsi da prelezali vec posle prvog meseca prime vakcinu sto je tragicno! Sta je sa njigovim antitelima i T cell imunitetom? Mnogi naucnici tvrde da taj imunitet moze i dozivotno da traje. Prema tome, ovde preostaje obicnom coveku, posto su “strucnjaci” najobicniji propaganderi za nadoknadu, samo da se uzda u svoju intuiciju.
    Molim da se objavi komentar!

  2. Ovo je protivno svim pravilima…Reklamirate vakcine vi kao casopis, postupak i objasnjenja zasto…cesto ovbjavljujete forografije sa nazivom te vakcine i vrlo vesto manipulisete zbunjenim ali ipak neobavestenim stanovnicima ove teritorijalne organizacije..Dakle jako dobro razmislite sta ce se desavati kada ova tema dodje na dnevni red. Reklamirate imunizaciono sredstvo za ciji dzep..i da li zaista verujete u ta sredstva koja su namenjena za tzv imunizaciju…Dakle samo dobro razmislite sta svojim ponasanjem radite …!

  3. Treba prestati na televiziji prikazivati ono ubadanje sa iglom prilikom vakcinisanja , cemu to , kao i ono vadjenje brisa iz nosa , mladi ne znaju da nista ne boli kada se vakcina prima ali kada vide onoliku iglu naravno da se plase pa se tako plase i da prime vakcinu .
    Drzava treba da odobri da se matoriji od 50 godina testiraju na antitela besplatno ili da urade studiju prema onima koji su se do sada testirali , da vide kako stoje stvari sa kojom vakcinom i onda da objave hoce li biti trece vakcine ili ne, a ko se dvoumi (a od strane drzave nema besplatnog testa) neka uradi i plati test na antitela , mada kazu da ni to koliko ima neko natitela nije neki parametar za otporbost organizma prema ovom virsu.
    Dnevna novina Danas treba redovno da izvestava gradjane sta se desava po ovom pitanju da ne bude kasnije navala i guzva dok virus hara u svom cetvrtom talasu .

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 12. i 13. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.