„Da li je Sokobanja u Sahari?“: Sagovornici Danasa o nestanku vode u poznatom turističkom mestu

Ostavite komentar


  1. Gospidine Pavlovicu da je u „vasem vremenu “ (u periodu od 15 godina) uradjeno vodosabdevanje u Sokobanji, odnosno da ste zamenilili po jednu cev godisnje, Sokobanja bi danas imala vodu. Nije ovaj problem od danas.

  2. Ćuti ovi bar pričaju o tome… Realno protiv prirode nemože, što jes jes! Ali dobro, ovi bar pričaju o tome, reaguju, trče, vidi se da rade nešto… valjda će bude nešto, oni bivši ne daj bože bukvalno svi se zavuku u mišju rupu kad dođe suša! Pa baš ovaj Pavlović iz teksta toliko uvek bio neprijatan kad zovemo da pitamo kad će dođe voda 🙁

  3. Zgrada JKP Napredak koje upravlja vodovodom zapustena, korov u dviristu, mnogo leta unazad je banja bez vide, fabrika vide je obican taloznik razgradjen I nepokriven kome svako moze da pridje, glavna ulica poplocana mermerom raskopana, danima nema radnika. A spremaju se „inovacije“, postavljaju se barijere za prolaze vozila ne setalistu koje je to vec decenijama, postavljaju se kamere za nadzor ugurane u krosnje lipa. Nikad neurednija I lose pripremljena Sokobanja za ovu sezonu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.