Ozbiljan skandal prištinskih vlasti: Reakcije na zabranu ulaska patrijarha Porfirija na Kosovo

Ostavite komentar


  1. Па Милица зна којим путем се стиже на КиМ, ономада је табала ту стазу. Требала је да им покаже пут.

  2. Nije lepo, ali
    ALI mi ih ne priznajemo. A oni postoje.
    Mi se ponasamo bahato i ignorisemo realnost- to jeste da oni postoje i imaju pravo na svoj zivot.

  3. Svi srbijanski političari, popovi, obični gradjani, koji propagiraju patološku mržnju, rasizam, nacizam protiv Albanskog naroda i narodnosti na Kosovu i protiv vlade Kosova, automatski dobijaju zabranu ulazka na Republiku Kosova!! Naravno da dotični mogu odmah da upute zahtev za vizu kod naše vlade u Prištini, mi će mo odmah proveriti dotičnu osobu, i ako nema kriminalnu, nacističku prošlost, odmah im dodeljujemo vize za ulaz kod nas!!!

  4. je poruka da ne moze SPC i patrijarh da sire srpski svet na tudjim teritorijama i drugim drzavama : Kosovu, Crnoj Gori i BiH. U Hrvatskoj on nema sanse , nema sanse da posjeti npr Jasenovac ali hoce da siri srpski svet a nije dobro dosao nigdje. On zaboravlja da u tim drzavama zive ljudi druge nacionalnosti i religije i to ne postuje

  5. Koji su ovo komentari!? Neverovatno! Radi se uskraćivanju osnovnih ljudskih prava na putovanje, kome je dodeljen i crkveni karakter, ne o švercerima i zlikovcima! Al’, budala je na sve strane! I one kolo vode. I to mnogo dalje od Kosova. I Metohije.

  6. Nase crkve drzave Kosova ne mogu dase obikaljaju ot raznih politicki popova Srbije crkve su za molitve a ne da siru mrznje

  7. Čekam vreme kada će nebrojeni migranti i imigranti brojno prevazići
    nemačku populaciju u nekoj pokrajini pa se onda pod plaštom uskraćene demokratije dogovore i proglase nezavisnost od SRN. Mozda će se onda nemački političari osvestiti ali to proglašenje nezavisnosti će se pozvati na šiptarsko proglašenje nezavisnosti!
    Britancima se tako nešto neće dogoditi jer oni sve imigrante šalju u RUANDU!

  8. Grad Priština i lokalni organi gradske samouprave nemaju nikakve veze sa ovim

  9. Mnogo se bavi politikom bozji izaslanik, i to nije u redu, pored toga otvoreno siri ne ljubav nego odvratne stvari to ne dolikuje srpskom pravoslavnom poglavaru zato je rampa spustena za njega i njegove istomisljenike……

  10. Tako bi trebala i naša vlada(prosrpska) da mu zabrani ulaz u CG.Ne bi onda držao političke govore.Postojali su ,kažu komunistički popovi a ovaj je Četnički vladika.Srušili su uz pomoć SPC DPS i Srbi kao trećina vladu su formirali u Ostrogu.To je skrnavljenje našeg svetilišta u koji je ušao Srpski nacionalizam i šovinizam prema Crnogorcima.Ali neće dugo…

  11. Предлажем да СПЦ организује ходочашће православних верника у Свету српску земљу за Видовдан, да се поклоне сенима Светих косовских јунака.

  12. Ako su svi ovi koji koriste nas jezik stvarno naseg porekla onda samo mogu da citiram Njegosa jednog od najvecih Srba, onoj ovci koje svoje runo smeta ondje nema ni ovce ni runa.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.