Da li se zakasnilo sa edukacijom učenika o značaju vakcine protiv kovida?

Đaci ne veruju vakcini

Ostavite komentar


  1. Ako je neko protivnik ovih vakcina, automatski porice postojanje virusa, ili veruje da je zemlja ravna. Propaganda koja sve manje prolazi. Ljudi sve vise vide kroz lazi i razumeju da nam institucije zapravo sistematski unistavaju ono sto bi trebale da predstavljaju, sto itekako ukljucuje novinarstvo. Neke lazi su ipak prevelike i za najnemoralnije pojedince i najvece propagandne masinerije, jer ocigledno nemaju dodira sa realnosti… Te, na stranu ovi spinovi, recite vi nama kolike su sanse da deca dobiju iole tezi oblik ove bolesti, a kolike da umru od nje? …pa nam onda ponovo recite – zasto zelite da ih vakcinisete? Da ni ne ulazimo u potencijalne negativne posledice vakcinacije.

  2. Deco, da li ste svesni koliko vas mladih i pametnih, smo, na žalost, nadživeli mi koji smo se vakcinisali.Ovo vam, naravno, pišem preko pinka, happy i rts.Mi od 67 godina ne znamo za Internet, koristimo ga tek od osamdeset i neke.

  3. Koja je poenta ovog teksta? Sta vi promovisete? Imate li neki stav uopste uzev? Ili poput svih tabloida trazite sto vise citalaca i komentatora sto besmislenijim tekstovima? Svuda su vazniji komentari i „misljenja“ citalaca od sustine tekstova i misljenja strucnjaka, pa cini se i kod vas.

  4. Kad bi se roditelji vakcinisali,nastavnici takodje,deca ne bi trebalo da se vakcinišu i odlazak u školu bi bio bezbedan.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.