Da li treba upražnjavati jogu ili pilates: Pitanje dana koje je pokrenula SPC

Ostavite komentar


  1. A kako stoje stvari sa Kačavendinom “jogom, sitno kaludjerski” sa dečacima???? Čudno da SPC nije protiv pedofilije, zoofilije, nekrofilije, sodomije “, a jeste protiv gimnastike-joge???

  2. Bitno da se bave ovim gorućim pitanjima umesto tupavim sitnicama kao npr da li popovi treba da odgovaraju pred sudom kada ubiju nekoga.
    Istezanje je zlo, ali obrijati popa i reći narodu da se „kaje za svoj greh u manastiru“ dok on zapravo kafeniše po Beogradu je ok.
    Ok.

  3. Krajnje je vreme, da SPC osmisli neke odredjene vezbe tela i duha i da ih javno publikuje, a moze i da organizuje kolektivna vezbanja. Jedino tako, mozemo biti sigurni, da smo na pravom putu pravoslavlja i da ce nasi vernici biti zdraviji, kako telom, tako i duhom. Ocekujem brze korake u tom pravcu.

  4. Trećina nacije na drogama, trećina na alkoholu preostala trećina na tabletama (socijalno pruhvatljivim drogama) a oni brinu o joga-vežbama i pilatesu. Zemljo Srbijo…

  5. I ovoga puta nemam problem sa Bogom nego sa ovim posrednicima koji guraju nos svuda gde im mesto nije.Bolje bi bilo da regulišu kalendar kao sav normalan svet i da počnu da plaćaju porez pošto im je sva imovina vraćena!

  6. Godinama radim jogu u sportskom centru i mogu potvrditi da su to samo vezbe fizicke i mentalne (prazni mozak) ii da to nema veze sa religijom.

  7. Najveći učitelji su smetnje i neprijatnosti, jedino znanje je znanje o sopstvenim slabostima, jer onaj koji zna sve, on zna da ne zna ništa..Danas je razuman onaj koji je uklonio sve svoje smetnje, odnosno, uzdigao je sve svoje slabosti…

  8. Ko zeli da upraznjava jogu i pilates, normalno da ce to raditi. Pa i onako su narodu isprali mozak, zar treba Bulovic da mi kaze, kako cu i na koji nacin da izbacim negativnu energiju iz sebe? Ili da slusamo kako Bulovic deli ordenje ratnim zlocincima i gledamo u crkvu u kojoj se popovi bave pedofilijom?

Ostavite komentar


Društvo

Da li se u javne institucije nekada u vreme velikih vrućina moglo ući "neprikladno odeveno"? 10

Da li se u javne institucije nekada u vreme velikih vrućina moglo ući „neprikladno odeveno“?

Za nama je toplotni talas, koji je iznedrio najtopliji dan u istoriji merenja. Globalna prosečna temperatura na planeti tog 22. jula, prema podacima Službe za klimatske promene Kopernikus, dostigla je 17,16 stepeni Celzijusovih, što je novi oboreni rekord u odnosu na samo dan ranije kada je zabeleženo 17,09. Ne baš ovolike temperature kao sada, ali prema pisanju Danasa, tropske vrućine je bilo i pre 20 godina, a na zagrejani beogradski asfalt niko nije izlazio bez preke potrebe.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.