Elektrovojvodina – Elektrodistribucija Novi Sad apeluje na kupce koji nisu platili utrošenu električnu energiju da treba to da urade što pre kako bi se izbegla obustava isporuke električne energije i dodatni troškovi.

Pošto je rok za plaćanje računa za ovaj mesec već istekao, ovih dana će na adrese kupaca koji nisu platili svoj dug za utrošenu električnu energiju biti poslate opomene, a ukoliko kupac ne reaguje ni po opomeni, Elektrovojvodina će biti primorana da pribegne nepopularnoj meri, obustavi isporuke električne energije.

U slučaju obustave isporuke električne energije usled duga, pored utrošene električne energije, neplatiše moraju platiti i troškove ponovnog uključenja. To je, pored duga, dodatnih 1.115 dinara za monofazno, odnosno 1.674 dinara za trofazno brojilo.

Računi mogu da se uplate u šalter- salama i blagajnama Elektrovojvodine radnim danom od 7 do 18 časova ili subotom od 8 do 12 časova. Račune je, takođe, moguće platiti i na šalterima pošta i poslovnih banaka.

Elektrovojvodina zahvaljuje svim kupcima koji uredno plaćaju svoje račune za utrošenu električnu energiju i podsećaju ih da tako ostvaruju popust od pet odsto.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari