– Revijalna utakmica „Grobari za nas“ ispunila je svoju misiju u sredu uveče, s obzirom da su navijači plaćenim ulaznicama popunili Pionir, dok su na parketu „prodefilovali“ sadašnji i bivši asovi Partizana, predvođeni nezaboravnim tandemom Aleksandar Đorđević – Predrag Danilović. Govorilo se posle meča da je od kupljenih ulaznica za revijalnu utakmicu prihodovano oko 200.000 evra, ali je klub naglasio da će se u skorije vreme oglasiti po tom pitanju sa zvaničnim podacima. Duško Vujošević, trener aktuelnog sastava Partizana, smatra da je čitava manifestacija prevazišla očekivanja.

Ono što je činjenica, svi smo mi navijači ovog kluba. U raznim smo ulogama, ali u osnovi – svi navijamo za Partizan. Ceo događaj bio je i preko onoga što sam  očekivao – rekao je Vujošević, koji je u sredu uveče bio možda i najveća zvezda, s obzirom da je na desetine navijača u Pioniru želelo sa njim da se slika ili dobije autogram.

Iskusnki stručnjak smatra da bi ovakve utakmice mogle da prerastu u tradiciju i da se igraju jednom godišnje.

– Što se tiče finansijske potrebe, ima jako puno mesta za to. Nažalost. Što se tiče emocija, takođe mislim da bi, recimo, za godinu dana ista ovakva utakmica pobudila slično raspoloženje – naglasio je trener Partizana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari