Da se preduzmu hitne mere protiv onih koji pozivaju na Šabićevo ubistvo

Ostavite komentar


  1. Kakve veze imaju udruzenja novinara sa nekim drzavnim cinovnikom?To bi bilo logicno pitanje u nekoj normalnoj zemlji ali ovde ne cudi sto ova dva zuta udruzenja koja su odavno postala sramota za novinarsku profesiju staju u odbranu Sabica koji se,poput onog bivseg zastitnika gradjana Sase Jankovica,manje bavi svojim poslom a vise politikom.Naravno da osudjujem svaku pretnju prema bilo kome ali za razliku od mene nisam video da su ova dva zuta udruzenja reagovala kada je pretucena njihova koleginica sa Pinka ili kada je eksplodirala bomba ispod auta takodje koleginice sa Pinka.Ali zato zdusno brane politicare i njihove zene dok uzimaju pare od njih poput Dragana Djilasa.

    1. Botino, mars na Informer. Tamo mozete da palamudite jedni druge i da budete srecni. Na ovaj portal dolaze obrazovani i inteligentni ljudi i vama ovde nije mesto.

      1. @Vasko
        Navedi barem jednu stvar koja nije tacna u gornjem komentaru.Covek je samo izneo svoje misljenje dok ga ti vredjas i ponizavas.Uostalom koliko si „obrazovan i inteligentan“ dovoljno govori tvoj recnik.Nadam se samo da ostali citaoci Danasa nisu „obrazovani i inteligentni“ poput tebe.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.