Da voda sa 16 toplih izvora bude potpuno iskorišćena

* Završena rekonstrukcija "Novog kupatila" zahvaljujući podršci Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija u iznosu od 10 miliona dinara, uz dva miliona sredstava Opštine i Turističke organizacije Raška
Jošanička Banja se vraća na mapu zdravstvenog i rekreativnog turizma (1)

Ostavite komentar


  1. U Josanickoj banji ostadose izvori a u Bukovickoj banji od pet nijedan. Topla voda kod kupatila takodje nestala. Hijadama godina tekla je sada nema ni kapi. Akva viva mog grada reka Kubrsnica pretvorena je 69_u kanalizaciju. Staro zdanje, Sumadija, Arkade sa otvorenim bazenom je ruina kao na pr. neka bazilika iz petog veka p. n. e. Tuga i to velika.

  2. A u Novom Pazaru voda iz izvora po ulici. Pa je li ovaj Rasim Ljajic iz Novog Pazara ili iz Raske ?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.