Likvidiran ubica policajca u Loznici: Dačić sa lica mesta izneo detalje akcije

Ostavite komentar


  1. Pa zar ovu izjavu n9ije trebalo da da Vučić , onako važno i dramatično .

  2. Ликвидирали га , а претходно прогласили терористом. Терористички чин у Лозници, мало сутра. Починилац мртав, неко за кога је радо заштићен, ништа ново. Жао ми само недужне жртве.

  3. Шта је са женом коју је полиција јутрос на Новом Београду малтретирала, а после привела, због тога што је хтела да пређе улицу на обележеном пешачком прелазу.

  4. Bio sam siguran da ne moze nize od sns botina, medjutim, sudeci po „komentarima“ na ovu vest, ipak moze.

  5. Sada ce da se hvale kako je srbijanska policija efikasna. Jedan bandit a policajaca na hiljade. Hteo u Bosnu ali avaj. Granica.

  6. zemlja cuda dacic je legenda u srbiji neznas ko vise laze dali vlast ili opozicija

  7. Samo budale veruju dačiću, vučiću i ostalim članovima bande na vlasti.

  8. Bez ikakvog suda likvidiran?A kakve dokaže ima da je on ubica?Ovo je ubistvo sa predumisljajem,a ta svinja i cetnik će sigurno imati dosta problema zbog ovog ubistva.U civilizovanom svetu se prvo dokaže krivica,pa se onda sudi a ne ubiti,što je najjednostavnije jer mrtva usta ne govore.Stici će i to djubre zaslužena kazna za sve počinjemo od 90 ih god.

  9. Ali ovo sve vise prerastau onu “ oko za oko, zub za zub“ sto je i normalno u situaciji kada jedan covek nemoze da postigne sve poslove da pozavrsava.

  10. Koji bi to ozbiljni terorista isao krasti biciklu (iz vica)? A i kakav je to medjunarodni terorista koji ubija na slepo i koji uopste ne govori jezik gde deluje?
    Ko veruje u ovakve gluposti, taj je zreo za Lazu Lazarevica.

  11. U skladu sa ‘ministrovom’ izjavom je poruka Dačeku da ni građani prema izdajnicima neće imati milosti.

  12. Zbog nevinih žrtava,zbog onih koji pate za njima zbog nas koji želimo sigurnost i mir,šaljemo poruku:ne hapsite, likvidirajte.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.