Dačić mladim policajcima: Uniforma građanima znači sigurnost i poverenje

Ostavite komentar


  1. sa vama ta vaša policija znači upravo suprotno. Ni sigurnosti, ni poverenja sa bahatim silnicima kojima je vaspitanje i kultura skoro pa nepoznata kategorija. Izuzecima svaka čast. A zajedno sa „koferčetom“ treba im podeliti ilustrovani bonton u boji. Takva policija je postala servis partija na vlasti što je na pretekla dva izborna ciklusa i bilo više nego očigledno. Partijska policija – da li je to i ne baš tako davno viđano u Evropi i svetu?????

  2. Ministre Dacicu, MUP sa policajcima kursadzijama nema perspektivu. MUP-u su potrebni skolovani policajci sa zavrsenom Srednjom skolom unutrasnjih poslova. To su pravi policajci. Od MUP-a ste napravili zanatski centar, bravaru, metalostrugari, vodoinstalateri, elektricari, konobari, kuvari…..to ne mogu biti policajci. Zato i manjkaju Srbiji zanatlije, sto svi odose u policiju. Ti ne mogu i nisu spremni da sprovode zakone i stite gradjane.

  3. Ovi policajci nazovimo ih, t.z.v. „kursadzije“, su bruka i sramota MUP-a. Nekulturni, nevaspitani, drski, bezobrazi, bahati, neobrazovani za posao koji obavljaju, strasno, tuga i jada.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.