„Čeka nas veliki posao ali ja mu se radujem“: Dačić najavio oštru borbu protiv kriminala i korupcije

Ostavite komentar


  1. Samo da zastare moje afere, … pa krećem da se borim protiv samog sebe …

  2. Mnogo teksta i priče, s dela i rezultata, osim progona, nigde-pocev od gradjevinskog kriminala, svojinskog i vlasničkog, korumpiranih sluzbeniks i sudija, ugrožavanja zivota ljudi i imovine, odsustva svake razumne zastite ljudskog bića i legalno stecene imovine, sveprisutni nezaposlenist, pljackaska privatizacija, beda i ugrozavanje osnovnih ljudskih prava. Dacic ima gde da radi i gde da priksze osnov za zaradu, ostali NEMAJU, sli se ne bave kriminalom niti otimanjem tudje legalno stecene imovine, a svoju ne daju pa ih korumpirani za sitan novac progone, kod unistenih prava na zivot i opstanak brutslnoscu rezima.

  3. Jao ko će da uvede borbu protiv kriminala ivica dačić.zar je već zaboravio na koferce sa 100.000 evra.kako nije završio u zatvoru.zato ko god da je u sns I koalicioni partner nema suda.

  4. Nikada se nije desilo da kriminalci suzbiju kriminal. Uostalom, odlican primer je da od je od 2012 kriminal porastao u SRB

  5. Hoce li vise ovaj narod da makne ovog coveka sa politicke scene????

  6. Po običaju priča ne istine, av će postaviti svog direktora policije(Milić), koferče tada postaje ikebana.

  7. Pohapsite se međusobno i krimala više neće biti , sns i sps najveci kriminalci i lopovi

  8. Kaži ti koferče, šta je istina! Neki kažu da je u koferčetu bilo 1,000.000 DEM, a drugi da je bilo samo 100.000, treći govore da su bili dinari, četvrti da je bilo „belo“???

  9. Kiselo je grozdje,Ivice.A vreme je i za nezavisno sudstvo u Bg i Srbiji.

  10. Pw zar jw moguce Dacic ce da se bori protiv korupcije. Njegova partija je skolski primer kako se korupcija neguje i stvara i cuva i mazi. Pa Bajatovica nisu ga gragjani postavili da ne radi nista a da uzima platu. Sram te bilo Dacicu lazes krades i joa glumis da nece biti kriminal. Sram te bilo

  11. Moraćeš prvo da počistiš krimose u tvojoj i koalicionoj stranci.
    To će biti dovoljno za početak.

  12. Gospodin Koferče protiv korupcije! Smejurija. Nušić je diletant prema stvarnosti koju živimo.

  13. Strasno….tuzno….nasa realnost…ovo je izmedju njega i boga….

Ostavite komentar


Društvo

Zašto su baš Ćuprija i Smederevska Palanka najtopliji gradovi i da li ćemo ovog leta prevazići rekord u temperaturi iz 2007. godine? 10

Zašto su baš Ćuprija i Smederevska Palanka najtopliji gradovi i da li ćemo ovog leta prevazići rekord u temperaturi iz 2007. godine?

Najtopliji grad u Srbiji i danas je bila Ćuprija, gde je u 15 časova temperatura vazduha bila čak 41 stepen Celzijusov, dok je 40 stepeni izmereno u Smederevskoj Palanci, a po 39 stepena bilo je u više od deset gradova širom zemlje. Mnogi se pitaju zašto su baš ova dva grada iz dana u dan najtoplija, a klimatolog Vladimir Đurđević objašnjava za Danas zašto je to tako.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.