Oglasio se Dačić povodom intervencije policije na Prokopu

Ostavite komentar


  1. Ako su isterali sve koji su bili na stanici, ko je onda mogao da putuje? Šta kretali se vozovi bez putnika?

  2. imamo pravo da protestujemo..potpuno su se pogubili. ide u lošem pravcu po njih..narod je besan..pokradeni izbori, pokradena narodna volja, institucije razbijene, čemu služi Ekspo?, zašto ne reše deponije, zašto uvoze prljave tehnologije, nećemo baš svi odavde, neko neće namerno, nemaš kome da se žališ..logično je šta će biti.. 1000 uzurpatora= piece of cake

  3. Dačiću, policija će primeniti i sva zakonska ovlašćenja kad budu tebe i sve oko tebe hapsili.

  4. Kad teretni voz ispadne iz šina i blokira saobraćaj,intervencije i informacije volšebno nestanu ali ovo je kažnjivo? Ne znam šta da mislim…

  5. Podneti krivičnu prijavu protiv koferčića jer nije preduzeo ništa protiv masovnog kršenja više zakona u trajanju od pola dana.

  6. Битанге уништавате Србију још од милошевића

  7. Debeli daj ono vaše čuveno! „miliciju postupi po naređenju“ udri po majkama sa bebama u kolicima. I tebe će odlikovati vaš Patrijarh Porfirije. Pazi molim te odlikovaće zadrtu komunjara.Jeli gde pevate ti i snajka večeras?

  8. Moze neko da misli o iskopavanju sta hoće I ovo i ono . Ali niko nema pravo da blokira železnice puteve ili bilo sta sto je život gradjana i policija mora rigorozni je da deluje i sprečava to u startu svidjalo se to nekom ili ne .

  9. Nažalost, ovde protiv sile može samo silom. Na, po obimu, silne demonstracije, vinovnici jugoslovenskih ratova i naše bede su odgovorili policijskom silom. Nadam se da će sila koja će ih skloniti, omogućiti drakonske kazne umesto da ih razjuri po svetu.

  10. Ovo je ivica mali, slugeranja kriznog menadzera srpskog polusveta.

  11. Kriv za pad drasticnog rejtinga SPS-a seta sa funkcije na funkciju da nisam siguran da se svih funkcija seca, pa mi nije logicno da bude umesto profesionalca, ministar unutrasnjih poslova.Zivo me zanima da li je rodjen u Zitoradji ili Prizrenu.

  12. ,ašto niste tako reagovali kada su poljoprivrednici blokirali puteve u Pančevu? Bože, i ja svašta pitam! Ovo je Beograd, a ne tamo neko Pančevo! Sram vas bilo!

  13. Svi koji blokiraju ulice, pruge i sl. Ili rupe oštećuju javnu i privatnu imovinu treba da za to odgovaraju i da plate štetu. Ovako nikom ništa a haos na ulicama.

  14. Dačiću sramoto! Teraš narod koji tebe i tvoju porodicu izdražava dok je ti rasprodaješ! Koga ti teraš? Tebe i tvoje treba oterati na doživotnu robiju,bez prava na pomilovanje! A novac koji si pokrao njime bolnice srediti.

  15. To je onaj pevač zvani „koferče“? Da li je i sada spremio neki kofer da mu napune?
    Policijo SRAM VAS BILO.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 10. i 11. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.