Dačić: Obdukcioni nalaz pokazao od čega je preminuo Đorđe Mijatović

Ostavite komentar


  1. A „ministar“ Dačić je juče govorio kako to nije bilo ubistvo, jer po njemu ubistvo je samo kada neko ima utoku, nađe te i ubije te.
    Juče je po njemu ovo je bio nesrećan slučaj, prosto mu bilo đao što će maloletnici odgovarati zbog nekog nemilog događaja.
    Ova vlast i ova država nas bukvalno uništavaju.

  2. Posto je u pitanju povreda glave on je pao na beton i povredio se sam. Niko nije odgovoran za ubistvo, samo za tucu

  3. Tako su vlasti probale da relativizuju i ubistvo Tatona: pao sa visine, ubila ga gravitacija, skotine što su ga jurile, nema veze, čak je jedan od njih posle našao spas u pokajanju i manastirskom miru. Fuj, Državo.

  4. Juče reče smrda da je čovek imao epi napad.Da se razumemo, da ubijeni čovek nije brat gospodina Vojina Mijatovića, mi za ovo surovo ubistvo ne bi ni znali.Prvi su vest o ovom događaju objavili u sarajevski listu „Avaz“ Smrda već 30.godina laže i krade ovaj narod. 02.06.024.olovke u ruke, a može i palac pa na izbore. Opet duboko saučešće porodici Mijatović.

Ostavite komentar


Društvo

Vojska Srbije dobila 102 nova podoficira 10

Vojska Srbije dobila 102 nova podoficira

Vojska Srbije dobila je danas 102 nova podoficira, koji su promovisani u čin vodnika i primljeni u profesionalnu vojnu službu na svečanosti u Domu garde, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.