Dačić odgovorio Ristiću: „Ne pretimo ja i premijer već neodgovorni pojedinci i partije“

Ostavite komentar


  1. Nije isto otkriti nešto i odlučiti iskorištavati to isto. Pogotovo kad se još ne znaju sve činjenice.

  2. Рече један од највећих паразита,који живи на народној грбачи преко 30 година.Ееееееј Србијо шта си доживела,да несоји прете народу.

  3. Dacic je osoba koja je spremna za udobnu fotelju i funkciju da proda sve sto mu je ostalo a obraz je vec prodao i sramota je za drzavu Srbiju.

  4. „Neodgovorni pojedinci“, za razliku od „odgovorne“ vlasti. Ovaj čovek nas zasmejava.

  5. lepo piše u onom drugon članku…da je u ovoj državi zakona, Ivica bi bio – u marici!

  6. O tome šta je dobro za Srbiju sigurno treba odlučivari na osnovu ekonomskih i ekoloških analiza, ali sigurno o tome ne treba ne treba da odlučuju ljudi kao Dačić, jer je pre svega potrebno razumeti analize, i naravno biti nepotkupiv, što dotični nije.

  7. Издају државе и народа Србије са литијумом НЕЋЕМО ВАМ ПОРОСТИТИ !

  8. Sećam te se.Bio si potparol Miloševićevog SPS. Nasiljem ste doneli zlo i rat.

  9. Vaskrsla aveti proslosti, sledeca lustracija nece da te zaobidje. Na greskama se uci. Cvrsto drzi taj pendrek i navikavaj se, i zarvorske resetke su oble.

  10. Svi se sada nešto sećate. I ja se dobro sećam ko je ovo zlo probao da otera 1990-e. Svi ste nam se smejali a ovo zlo je ubacilo svoje ljude međ’ nas i rasturilo nas na milion stranaka. Ovo zlo je trebalo pohapsiti još 1990 – e i zajedno sa njihovim prethodnicima pravosnažno osuditi i lustrirati za sva vremena. Ovako, mi imamo kontinuitet zla od 1945 do danas.

  11. Mali mu je pendrecic, a policajci isto ne vole osumporavanje gradjana i dece pa preti iz prazne. Kada se digne kuka i motika kao 5. oktobra ima da bude plakanje, kukanje… Bolje da se svi urazumimo. Isplativije je. Osumporavanje gradjana Srbije nije opcija

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.