MUP Srbije jutros poslao spasilački tim u BiH

  1. Drago mi je da je predsednik odmah reagovao i da je Srbija odmah poslala pomoc. Ovo ljudima u Bosni i Hercegovini veoma znaci. Strasno je samo gledati kroz sta prolaze, a ne doziveti.

  2. Nadam se da ce pomoc koju Srbija dalje biti od velike pomoci i da ce se narod u Bosni resiti ove nesrece koja ju je zadesila.

  3. Drago mi je da je predsednik reagovao odmah i da je sva moguca pomoc odmah poslata u BIH. Nadam se da im se ovo vise nece dogoditi i da ce im pomoc Srbije biti od koristi.

Ostavite komentar


Društvo

dušan teodorović foto Miroslav Dragojević

INTERVJU Akademik Dušan Teodorović: Nauka nije preglasavanje, Vučiću ništa ne verujem

- Nauka u Srbiji danas je tamo gde je i Srbija. I domaća i međunarodna javnost imaju ulepšanu predstavu o stanju nauke u Srbiji. Značajniji naučni rezultati su uglavnom rezultat talenta, entuzijazma i posvećenosti pojedinaca, a ne osmišljene naučne politike Srbije – kaže za Danas akademik Dušan Teodorović, čije se ime i ove godine našlo na listi najuticajnijih svetskih istraživača, koju objavljuje univerzitet Stenford.

Naslovna strana

Naslovna strana za 5. i 6. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.