Dačić o „pozivima na rušenje ustavnog poretka“: To je teško krivično delo

Ostavite komentar


  1. Prodaja droge, gaženje pešaka na prelazu, korupcija, krađa…nisu krivična dela?

  2. Ma koga briga za ustavni poredak. Oni hoće da sruše tebe, a ti nisi ustavni poredak.

  3. Pa ti i ovi tvoji već 30 i kusur godina rušite i uništavate ovu jadnu državu i imate obraza da pričate o ustavu. Neverovatno kakva zamena teza , nesreća je što posle ovolikih godina oni stvarno misle da čuvaju državu.

  4. I kofer je bio prepun i pretezak,pa to ne bese krivicno delo. Vraticete ovom narodu sve sto ste pokrali. Tek sada vidim koliki je Milosevic bio gospodin u odnosu na vas kvazi socijaliste.

  5. Dača je veliki autoritet koji će sve da nam objasni o ustavnom poretku, a pri tom ne vidi koliko on i ovi iz SNS uništavaju sve državne institucije.

  6. Kakve lažarije priča debeljko…ništa on nije znao niko ga nije ništa pitao on je samo bio ministar policajni, a dobro znamo da ste tada vi iz komunoradikalske porodice zarad mira i privida jedinstva a sve u funkciji konačnog rešenja i zarobljavanja države od komunoradikalske mafije…vi ste i dali karadžića a ona radikalska banda sa grobarom i buczavim šizofrenikom potkazala je mesto gde je boravio mladić, nemojte više lagati srblje bagro jedna bolesna, zamajavate nas i sluđujete svaki božji dan već 45 godina od kad vam je zapravo stari tatko joža krepao…svi ste iz iste rupe izgmileli i na grbaču srbalja se natovarili mamicu vam j.bem svima…što bi reko Raka iz Roda.

  7. Rusjne vas sa vlasti nije krivicno delo niti rusenje Ustavnog poredka. Koriscenje policije, sudova i drzavne bezbednosti od strane vas da bi ostali na vlasti je rusenje Ustavnog poredka ove zemlje i tesko krivicno delo!!!!!!

  8. Onda bi trebalo pohapsiti sve vas na vlasti jer ne postujete Ustav, prodali ste Kosovo, ugasili sve institucije drzave i zaveli diktaturu jedne male grupe, hocete da trujete plodni deo zemlje kopanjem litijuma zarad ostanka na vlasti

  9. 35 godina gledamo i trpimo ovo zlo koje je od mladića postalo starac, ali i dalje mu nije dosta vlasti koju je sve vreme održavao lažima, mahinacijama, preletačinom, mržnjom prema svemu što je pošteno, logično i zakonito.

  10. Za to delo ce odgovarati vrhuske I botovi eseneses_ovaca I esespees_ovaca, koferce.

  11. Nesrećniče, gde ćeš ti kada ne budeš deo vlasti. Pa ako onda, 2008, kada si bio ministar policije, nisi odlučivao, jel hoćeš da kažeš da sada odlučuješ? Ko je, sada, naredio hapšenja po celoj Srbiji? Kada prođe neko vreme, opet ćeš reći, nisam ja. Pa, ko si ti? Čime se baviš, šta ti je posao?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.