„I šta sad kažete kvazi stručnjaci i propali političari?“: Dačić reagovao na „zlonamerna tumačenja“ o izmenama krivičnog zakonodavstva

Ostavite komentar


  1. Ovaj se po navici u sve meša kao majonez a pri tom sam nije svestan da je daleko o stručnosti i kompetenciji

  2. Nisi ti Gicko kriv, nisi, krivi su neki koji nisu smeli i hteli, zato si ti tako pun sebe…..

  3. Zaostravanje kaznene politike nema smisla, jer se postojeci zakoni ne postuju ili se selektivno primenjuju. Npr.gradonacelnik Beograda ucinio krivicno delo bespravne gradnje i nikom nista. Isto kao Toma Nikolic i deca kad na drzavnom zemljistu napravili kucu u priobalju Save. Po onoj izreci: pa i ranije su tako radili.

  4. On-politicar sa kogercetom i bez imalo stida obraca se “kvazi strucnjacima i propalim politicarima”. A on nije propao, jer se sa novcem iz koferceta obezbedio dozivotno.

  5. Кад „коферче“ тумачи закон! Па то је да седнеш и да плачеш…, зашто „коферче“ није у Забели, зашто је још увеке на слободи, па толико непочинстава има он и његова банда да се не зна где се све то завршава…па још је и на државној функцији!? Заиста је дошло време да седнеш и да плачеш…ни правде, а ни права, земља бесчашћа и лоповије!!!

  6. O čemu priča ovaj “ dežurni političar “ ?…a da, poltronski brani svog šefa AV, šta bi drugo – za to je jedino stručnjak !?

  7. U Srbiji jeste diktatura po uzoru na Belorusiju,Rusiju,Kinu i Severnu Koreju.
    Inače ovaj skraćeni lik je ekspert i za zakone i za Litijum

  8. Dačić će i za jedno pedeset godina biti na vlasti,kao onaj matori mapetovac na balkonu!
    Ajde više čoveče poštedi nas!

  9. g. Dacicu, ako je ovo tacno preneto, “
    Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je, povodom zlonamernih i lažnih tumačenja u opozicionim krugovima o predstojećim izmenama krivičnog zakonodavstva, da je više puta ukazivao na licemernost domaćih i stranih političara, koji u svemu traže razlog za napad na Srbiju i predsednika Aleksandra Vučića.

    “Povodom zlonamernih i lažnih tumačenja u opozicionim krugovima o predstojećim izmenama krivičnog zakonodavstva, više puta sam ukazivao na licemernost domaćih i stranih političara, koji u svemu traže razlog za napad na Srbiju i predsednika Aleksandra Vučića“, nisma strucan kao vi, ali po neki put se pitam zasto uvek ovakvo tumacenje necijeg bunta protiv necega, zasto je to odmah protiv Srbije, pa onda naglasak pritiv g. Vucica. Kao sto rekoh nisam struan ali mi onda ovakvo vase tumacenje kaze da kada je narod protiv iskopavanja litijuma vi to mozete da tumacite da je to protiv Srbije i protiv g. Vucica, ako gresim izvinjavam se ali nekako lici na to. Blago nama. Ziveli

  10. Pošto ste vi iz 90-tih ponovo na vlasti, znamo da će se zakon primenjivati selektivo i po potrebi, i da ćete sve tumačiti kako vama odgovara. Ko odredjuje da li je neki protest protiv ustava ili poretka? Vi. Zato su u pravu svi koji ga kritikuju, sram te bilo!

Ostavite komentar


Društvo

Po Vučićevom nalogu MUP upućuje 36 pripadnika Tima za spasavanje kao pomoć BiH 10

Po Vučićevom nalogu MUP upućuje 36 pripadnika Tima za spasavanje kao pomoć BiH

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da će, po nalogu predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, i u skladu sa pismom premijera Miloša Vučevića, Ministarstvo unutrašnjih poslova uputiti 36 pripadnika Tima za spasavanje iz Sektora za vanredne situacije sa 12 vozila, kao pomoć, na njihov zahtev, Bosni i Hercegovini.

Naslovna strana

Naslovna strana za 5. i 6. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.