Dačić "političkom ološu" u regionu: Nije vama do Severine, već samo da napadnete Srbiju 1Foto: Printscreen/N1

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić poručio je danas da je Srbija jedina slobodna zemlja u regionu i da će biti ispravljeni određeni propusti kod zadržavanja pevačice Severine Vučković na granici, „ako ih je bilo“.

On je, u pisanoj izjavi, to poručio „političkom ološu iz regiona koji se digao da od komarca pravi magarca“ i da takvi sebe nikada neće ispraviti, jer ih „održava mržnja prema Srbiji i svemu što je srpsko, kao i prema predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću“.

„Nije njima do Severine, već samo da napadnu Srbiju. A što ne daju predsedniku Vučiću da poseti Jasenovac? Zašto ne daju ministrima? Zašto svakog ko ima veze sa državom Srbijom drže satima na granici?“, upitao je Dačić.

Kako je rekao, ministar spoljnih poslova Bosne i Hercegovine Elmedin Konaković u svemu ima potrebu da napadne Srbiju, samo nikad ne spomene ni mudžahedine, kojima su dali državljanstvo, ni Nasera Orića, ni bilo koji zločin protiv Srba.

„I na kraju, dovoljno je reći samo jedno – ako vam je Srbija toliko loša, što hrlite u Srbiju, od koncerata do sportskih manifestacija“, izjavio je Dačić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari