Dačić: Širiti istinu o Jasenovcu

Ostavite komentar


  1. I svi znaju ko je i šta je Jasenovac.I nije i nisu i jesu brojke ali je istina da su tamo ubijeni Nedužni,na Svirep način.I Tito je dozvolio stranim državama da urade iskopavanja i zna se da je u prvim medjunartodnim analizama utvrdjeno da je preko 300.000 ljudi tu ubijeno i sa tim se složio i potvrdio da je to bio Fabrički gigant smrti i koja to pamet sada osprava.Gde su knjige po kojima je stara turistička garda PUTNIK-a na hiljade grupa vodila i iz tih knjiga posetiocima pričali.Pričali za vreme Tite i partije.Gde su knjige???,a ne novi istoričari

    1. Zalosno I jadno izadnje od zadnjeg da prebrojavate ubijene onako pausalno I od prilike.TITO JE VECI ZLOCINAC od Pavelica I ZATO NIJE nikada otisao u u Jasenovac da kaze istinu….“Novi istoricari“je samo druga strana titoista …….

  2. Ovaj ne bi imao šta da radi da nema Hrvata! Uvek je lakše videti trun u tuđem oku ali balvan u sopstvenom to ne! Dokle god dotični ministar ne prestane da relativizuje istoriju svega vožda Slobe nema apsolutno nikakva prava da deli lekcije drugima i okolo morališe. Danas Slobu samo šta javno ne gotive evo i spomenike žele da mu dignu a čovek upropastio zemlju, naveo sankcije i izolaciju i još doveo na hiljade u bedu neviđenu i danas niko ne sme ni da žucne. E kada se ogradite od njega i njegove krvave politike onda imate i autoritet da morališete!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.