Dačić: Utvrđujemo motive ubijenog Hajrizija, Nemačka ne odgovara na naša pitanja

  1. Znao sam da će tako da iskoriste. Pošto je konsenzus u međunarodnoj javnosti da je Radojičić pokušao teroristički akt, sad su ovi naši ugursuzi smislili da običnog krimosa, koji je pobegao iz zatvora i u bekstvu ubio policajca, predstave kao teroristu, bajka „nisu oni ugroženi, nego mi“. I još povezuju Nemačku sa njim. Kao, pitali smo i nema odgovora, zašto li ćute. Pa mogu i ja da pitam SPS da li je onaj što mi je obio podrum nekada prošao pored njihove centrale u Beogradu, pa kad mi ne odgovore kažem „zašto ćute, neka odgovore“…

  2. Makni se vise sa tvojih fantomskih pozicija, pa mozda I odgovore!!
    Ivice, zar stvarno mislis da EU ne zna sa kim ima posla??!!

  3. ..neodgovaraju banani drzavi..drugo nikada svoje gradjane neizrucuju ..i njihov je covek ..ono sto treba da radi drzava da nedozvoli ulaske u zemlju ilegalaca..

  4. znaci ovaj terorisa vam je pomogao da potpisete sa Rio Tintom?opet zvalavi opet nije kriv..
    mozda ona konjska glava sa pinka ,mislim zenska

  5. Zbog vas i vama sličnima, ovaj narod već dugo ispašta… i ispaštaće još dugo. SRAM VAS BILO!

  6. Vazno da ste vi Svabama dali sve sto su trazili za manje od dva sata trceci iz Londona , ma bravo. Nego Dacicu i tebi pitanje gde se izgubi Kosovo , vise ga niko ne spominje a Srbi se masovno iseljavaju i da li je to planski dogovoreno.

  7. Pa ljudi dali je ovo moguce,nasi veliki prijatelji nemci ne saradjuju i to u danu kada se kunemo u njhove dobre namere za nas zivot i zdravlje?

  8. Što bi vam Nemačka odgovorila kada je od maja Srbija za njih genocidna kolonija za kopanje ruda za zelenu agendu EU gde su oni kolovodje .

  9. Bio je ministar spoljnih poslova kada su Nemci bili inicijatori Rezolucije o Srebrenici a da nije znao da se sprema jer je unistio diplomatiju i to dva puta. Pa sto nije udario na Nemce kao sto je tvoj predsednik rekao u GS UN da ce da dobro zapamte ovaj neprijateljski cin prema Srbiji. I sta bi, nista, a ovaj nas zamajava 35 godina. Bravar je bio malo dete za ovog lizilebarosa i prevaranta. E Srbijo nema tebi nade….mozda te drugi fosil (Baki-Posta) izvede na pravi put….dobio covek dva stana od Komunista pa zamenio za Vilu od Komunista..

  10. Vrli Ministre bio vam je Olaf juče u kući i šta ste ga pitali ili ste ga samo slušali
    Što je odlika poslušnika.

  11. Dacicu Nemcima zapreti sad Mozes nema litijum ako nepovucete priznanje kosova inesaradjujete

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. i 21. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.