„Daj da kažem bilo šta, pa makar i glupo“: Sagovornici Danasa o izjavi funkcionerke SPS da muškarcima treba zaštita od žena

Ostavite komentar


  1. Kao na i na estradi : bolje i glupo, nego nikako. Ako te nema neko vreme u medijima, onda te ljudi zaborave, zato lupetaj, laži, obećavaj, spletkari, izmišljaj, sve radi – SAMO NE ĆUTI. Još ako imaš i partijsku knjižicu i moćnog zaštitnika, uspeh garantovan.

  2. @Mare
    Žao mi je, Mare, što ne razumeš. Na žalost, ne možemo da ti pomognemo. Tako si se rodio.

  3. Koliko vidim i dalje ne postoji poseban izraz za ubistvo muškarca. Pa tako zaključujem kao pismen i obrazovan čovek da je ženski život sada vredniji nego muški. Jer jedno je kad ubiješ muškarca a potpuno drugo kad ubiješ ženu. Za muškarce ne postoji naziv, to je obično svakodnevno ubistvo, e ali kad ubiju ženu to je femicid, posebna, možda i najteža, vrsta zločina jer su žene mnogo važnije od muškaraca. U stvari, šta će vam muškarci?
    Neofeminizam je velika opasnost, ali polako, dok vi skapirate opet će biti kasno.
    Samo čekam kad će da uvedu obavezu kastracije ili nešto slično…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.