Dan rudara 1

Direktor kancelarije za Kosovo i Metohiju, Marko Đurić, ćestitao je danas rudarima na Kosovu i Metohiji, i u drugim delovima Srbije, a posebno zaposlenima i rukovodstvu Rudarsko metalurško hemijskog kombinata „Trepča“, Dan rudara

Malo je datuma u godini koji kao ovaj neguju poštovanje prema jednoj profesiji. Težak i hrabar posao kojim se bavite bio je i ostao osnov ekonomskog i energetskog napretka cele naše zemlje, na čemu smo vam zahvalni i zbog čega nas rezultati koje postižete iz godine u godinu posebno raduju i ohrabruju, navedeno je u saopštenju Kancelarije za KiM.

Između dva Dana rudara zajedničkim snagama smo odbranili „Trepču“, koja će i u narednim godinama nastaviti da bude ponos Srbije. Budite uvereni da će vaša država uvek biti uz vas i da nećemo dozvoliti nikakvo protivpravno oduzimanje naše imovine i ugrožavanje proizvodnog procesa. Naprotiv, uz podršku Vlade Republike Srbije u narednoj godini biće udaren temelj za nova ulaganja i radna mesta u kombinatu „Trepča“, istakao je Đurić u saopštenju povodom Dana rudara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari