„Dan žalosti bi možda bio proglašen da Vučić nije bio u Njujorku“: Reakcije na Karleušin nastup u Kraljevu dan nakon nesreće u Raškoj

Ostavite komentar


  1. Mozda je ruzno što kažem, ali ko god jr od gradjana saosecao sa gubitkom porodice, on nije ni isao na koncert vec je tugovao. Smatram da Vučić nema nikakve veze sa tim.

  2. Seamota za Kraljevcane sto su isli na koncert Karleuse petoro poginulo medju njima troje male dece.Nije smeo koncert da se odrzi a i Karleusa da ima imalo pameti i sazaljenja prema toj majci sto je izgubila svoje troje dece ne bi drzala koncert nego bi sacekala bar koji dan a ne odmah sutradan posle nesrece sramota

  3. Ovi gradjani Kraljeva koji su zavrsili na koncertu definitivno su pod lobotomiom. Ovo je tako strasno, kako smo samo dosli u ovu situaciju.

  4. Sram bilo Kraljevo! Sram bilo one koji su bili na koncertu! U šta smo se to pretvorili!? U monstrume bez saosećanja koje ne dotiče ovakva stravična tragedija!
    Ti koji su bili verovatno ne znaju ni da se postide!

  5. A na bini lom. Scenografija velicanja prostitucije, Sodoma i Gomora kao ogledalo srpske „kulture“.

  6. Organizatori koncerta sitni „lešinari“ političkih glasova ,pa i preko strašne porodične tragedije( još su učesnivi pripadnici vojske Srbije)?

  7. Pošto je Veliki Vođa pridobio penzionere da glasaju za njega, sada preko Karleuše pokušava da pridobije omladinu, zato se ona i angažuje, a zauzvrat je plaćena novcem svih nas.

  8. Ovo je kao ono kad su se saveznici iskrcali u Normandiji ali se niko nije usudio da probudi Adolfa.

  9. Nažalost mi smo dno dna sa Vučićem septička jama.Nema nam spasa dok je ova vlast .Pomozi nam bože.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.