Dan žalosti zbog Bušove smrti na Kosovu u sredu

Ostavite komentar


  1. Smesno je na koje sve nacine albanska manjina na Kosmetu pokusava da se poveze sa aktuelnom Trampovom administracijjom. Istine radi Dz.Bus 41. udovoljio je Klintonovom interesu i podrzao je siptarski IREDENTIZAM.Ali, od 30.11.2018. godine sa Dz. Busom umro je i projekat albanske nezavisne drzave na Kosmetu. Sada Tramp vodi igru, DUBOKA DRZAVA ili CIA dobila je OTKAZ, pa ce odsad i narednih 30 godina Amerikom i Svetom vladati VOJNI KOMPLEKS. A VOJSKA je uvek intelegentnija od policije u sprovodjenju medjunarodne politike. U izgledu je veliki dogovor izmedju najvecih sila SAD-Rusije-Kine i EU, i zato Srbi ne treba nigde da brzaju, a razumljivo Siptarima ostaje samo da zale, jos juce za Klintonovima, danas za Busom, a sutra ce verovatno zaliti mnogo zbog ne promisljenog lupanja taksi, cime se Taci, Haradinaj i Pacoli sprdaju oponasajuci Trampovu politikom TAKSI, koja predstavlja samo ekonomsku meru, dok je 100 odsto namet Haradinajeve vlade u stvari indirektna zabrana uvoza neke robe, sto je u stvari politicka mera zvana SANKCIJE.A, nigde bas ne biva da jedna NACIONALNA MANJINA lupa ekonomske i politicke sankcije DRZAVI u kojoj zivi.

    1. Sanjaj sanjaj, idi ti dole pa gledaj daj je tu Srbija ili Šiptarija ali nemoj da pukneš još.

  2. Polako vam ponestaju vaši stvaraoci, sve ih je manje i manje, pa i red je da mu odate počast.Jer je od vas napravio veštaču tvorevinu koja kao i sve veštačke tvorevine nema dug vek trajanja

  3. Pa napravio im je drzavu normalno da ce biti dan zalosti. To je njihov jedini „nacionalni“ junak. Cirkus

Ostavite komentar


Društvo

Kreni-promeni: Hitno rešiti problem klima uređaja u porodilištima 10

Kreni-promeni: Hitno rešiti problem klima uređaja u porodilištima

Pokret "Kreni-promeni" ocenio je danas da je potrebno hitno rešiti problem "nehumanih uslova" u porodilištima u Srbiji i nepostojanje klima uređaja.Izvršna direktorka "Kreni-promeni" Marina Pavlić na društvenoj mreži "Iks" kazala je da im veliki broj porodilja piše o nehumanim uslovima u porodilištima, kao i da usled nedostatka klima uređaja majke i bebe imaju jako teške uslove.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.