Danas blokada Brankovog mosta zbog najave ukidanja žute trake

Ostavite komentar


  1. Ma bre ukinuti ka gradu Žutu traku na celom potezu od opstine nBgd do Zelenog venca jer ne može da se diše u špicu na prelasku sa Novog Bgd ka starom delu …. Druga je priča što niko za 50 godina nije napravio bar još 2 mosta preko Save ili tunel ispod njega pa.da se rastereti saobraćaj…. Ovo će vam reći svaki vozač koji se vraća Bulevarom Mihajla Pupina u špicu….

  2. Najefikasnije: ostavi stari most za pesake i bicikliste, izgradi novi most pored njega , vrati skretanje na levo sa Brankovog mosta u Pop-Lukinu i ne zatvaraj zutu traku na mostu. Na raskrsnici Mihajla Pupina i Milentija Popovica zabrani zadrzavanje i kaznjavaj sve koji zakrce tu raskrsnicu pa ces za cas da rasteretis saobracaj. Ali Dr Šljapić jednostavno nema sposobnost da dodje do istog ovog zaključka

  3. Београд је 02.06. гласао да му то одговара.

  4. Postaviti naplatnu rampu na svim mostovima i naplaćivati prelazak.Naravno Pupinova i Ostružnički most,besplatno, pa ako ne uspe eksperiment postaviti pontonske mostove kao pomoć?

  5. Ako misle da ruše stari most, dok ne sagrade novi, NEGO ŠTA nego da treba da ukinu žute trake na Brankovom. Apsolutno sam protiv ovog protesta i njegovih ciljeva, a isto mislim da je novi most umesto mosta Prinz-Eugen odlična ideja u kombinaciji sa najavljenim tunelom, taj projekt je još Tito najavljivao, tako da, politika na stranu, to je odlična stvar ako se uradi bez korupcije i pošteno.

  6. Žute trake uvoditi i produžavati gde god može i strogo kažnjavati one koji nebi smeli da se po njima kreću. Zašto? Pa upravo da se vozači destimulišu da voze svoje automobile i prave nepotrebno gužve već da koriste što više gradski prevoz koji će se brže kretati od njihovih automobila.

  7. Uvesti biciklistima iste obaveze kao tritinetima, znači nalepnicu, šlem i prsluk. Zar ovi brzi električni bicikli nisu opasnost veća od trotineta

  8. Biciklistima bih ukinula sve postojece biciklisticke staze, jer ih ne koriste, nego se radije guraju medju pesake, narocito na Adi. Znaci, ne trebaju im.

  9. Kakva budalaština. Ukinuta je polovina žute trake da bi svi koji skreću ka kalemegdanu i g.principa imali mesta da se prestroje zbog ukidanje skretanja u pop lukinu.

  10. Juče sam slučajno stao na jedan lep žuti maslačak… Jel mogu neka okupljanja, negde, bilo gde, protesti, demonstracije kao podrška zaštiti maslačaka i njegovih lekovitih svojstava?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.