Kako bi proširili čitalačku publiku i ostvarili bolju komunikaciju sa čitaocima list Danas održao je promotivnu akciju „Hiljadu poklona za hiljadu čitalaca“ u Arilju, Kosjeriću i 50. jubilarnu u Bajinoj Bašti.

 Uz promociju novina, kupovinom jednog broja čitaoci su na poklon dobijali i po jednu knjigu Bg izdavača sa kojima „Dan graf“, izdavačlista, sarađuje ili „mts“ karticu sa promotivnim 066 brojem. Prodajni štand Danasa u Arilju posetili su i nosioci lokalne samouprave ove opštine.

Na štandu jedan od postilaca bio je i direktor Narodne biblioteke u Arilju Miloš Vuković. Što se tiče lista „Danas“ Vukovićsmatra da je odličan list, raznovrstan, namenjen intelektualnom delu čitalačke publike. On dodaje i da je to jedan od razloga što posetiocima biblioteke dostupan ovaj dnevni listi.

Vuković ističe da i organizacija različitih kulturnih događaja u Arilju ima cilj da se angažuje što više dece i omladine, „kako bi im dali priliku da ne budu samo pasivni posmatrači većda sami učestvuju u programima stvarajući dobre navike, i zavoleli knjige i kulturne programe.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari