Portal Danasa u potrazi za Herojem godine

Heroja kojeg ćete vi odabrati čeka i novogodišnja nagrada, njegova priča u našem štampanom izdanju

Ostavite komentar


  1. Ljudi u poznim godinama koji su se suprotstavili izgradnji derivacionih MHE na Staroj Planini, policiji koja štiti investitore sa upitnim građevinskim dozvolama izdatim od strane MGSI, privatnom obezbeđenju i bahatom investitoru. Izdvojiti bilo koga od onih od kojih bi morali da učimo kako se štite zakoni od bahatih državnih službenika koji ih krše, nije jednostavno. Rakićani ili Toplodolci, svi oni su naši heroji.
    Ne za derivacione MHE!!!

    1. Za anti heroja svakako Siniša Mali a za heroja godine decu koja su blokirala rektorat i Aleksandra Obradovića. Neka podele nagradu.

  2. Aleksandar Obradović
    Mislim da je njegov podvig bez konkurencije, jer ništa proteklo nije toliko uzdrmao vlast. A za ovo je trebalo imati ogromnu hrabrost.

  3. Aleksandar Obradovic. Zato sto je bio sam i zato sto je u pritvoru. Postovanje svim ostalim hrabrim ljudima.

  4. A šta tu ima da se bira? Može i mora biti samo jedan, onaj koji nas je obradovao svojim postojanjem i činjenicom da ovde još uvek postoje i ljudi, doduše vrlo retki i u ogromnoj manjini u odnosu na ovaj ljudski talog koji je instaliran u sve ćelije društva, umesto u one egzaktne, sa rešetkama i mlatovima za tucanje kamena. Dakle, Aleksandar Veliki, a i Valjevu svaka čast što ga ima. Zavidim im. A za narod koji, još uvek, ima takve sinove, ima i nade, mada se činilo da smo ga načisto ugasili pod abnormalnim i iz najgorih katakombi sparušenih mozgića dirigovanim naletom ovih okupacionih izmećara.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. i 29. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.