Koncertom Bisere Veletanlić koja će ljubitelje vina podsetiti na svoje najveće hitove u pratnji benda Vasila Hadžimanova, večeras će početi najveća promocija vina i vinske kulture u regionu, festival vina u organizaciji „Interfesta“ na 150 štandova na Trgu slobode u Novom Sadu.


Festival će biti otvoren za posetioce svakog dana od 18 do 23.30, ulaz je besplatan, a ljubitelji vina će na blagajnama moći da kupe degustacione čaše po ceni od 150 dinara i vaučere za degustaciju, koji koštaju 50 dinara.

Posetioci InterFesta moći će da uživaju i u gastronomskom kutku u kojem će gosti iz Istre pripremati specijalitete od hobotnice i tradicionalni fuži sa tartufima. U toku festivalskih dana biće organizovane i specijalne degustacije vina poznatih vinskih regija.

Osim dobre hrane, uz vino ide i dobra muzika, pa će svi ljubitelji vina imati priliku da slušaju pažljivo odabran muzički program koji će večeras početi velikim koncertom Bisere Veletanlić. Gosti iz Istre, Demian Wine Band, kao i Đura i mornari nastupiće sutra, dok će posetioci u subotu, 27. juna, između ostalog, moći da čuju i nastup grupe Garavi sokak.

InterFest se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Vlade Republike Srbije, IV AP Vojvodine i Grada Novog Sada.

Prijem kod gradonačelnika

Gradonačelnik Novog Sada Igor Pavličić primiće predstavnike 6. međunarodnog festivala vina „Interfest“ u Svečanoj sali Gradske kuće u 19 sati povodom otvaranja Festivala.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari