„Danas sam to ja sutra može biti bilo ko drugi“: Gej mladić stupio u treći dan štrajka glađu zbog policijske brutalnosti

Ostavite komentar


  1. Nemamo mi više policiju, to je samo produžena ruka krimi režima. Kakav gazda, takav pas.

  2. Nasa se policija se ne razlikuje od turskog vremena ni malo. Prvo udaraju pa onda pitaju sta se desilo. Podrska ovom mladom coveku.

  3. Nema ovde momce epatije, solidarnosti. Ignorisu te institucije sto je najgore. Mucis se bez veze. Zao mi je sto ovo pisem ali Srbija pripada nekim drugacijim, ljudima koje ne razumem i mozda je bolje da odes odavde kao i vecina sto je otisla.

  4. Krajnje je vreme da budemo ljudi, iako smo Srbi. Da parafraziram patrijarha Pavla.

  5. Doživeo sam napad policije u jedan po ponoći. Pogrešili su vrata od stana. Načelnik PU potpukovnik je napisao da policija nije uopšte bila te noći u toj zgradi. Ponašaju se kao ljudi iznad zakona. Svaka podrška ovom mlafom čoveku

  6. Na zalost,ovom sistemu nije stalo do gradjana. Mafijaska drzava u cijoj hijerarhiji stite jedni druge i svakom je dozvoljeno da udari na one koji nisu njihovi( dal politicki,dal po obrazovanju,dal po opredeljenju…)

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.