Danas saznaje: I drugi osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić u potpunosti negirao krivicu

Ostavite komentar


  1. Uhapsiti advokate optuženih odmah. Očigledno da se služe svim nedozvoljenim pravnim trikovima da bi omeli istragu i sudski proces. Koriste svaku rupu u zakonu iako su dužni da ih izbegavaju. Takođe vrše krivična dela kao što su podmetanje falsifikovanih iskaza ili uklanjanje/skrivanje iskaza svojih klijenata.

  2. Сада сви да буду смењени, сви на власти који су се показали неспособни и корумпирани. Нашта бре ово личи, какво је ово лудило, сваки случај су претворили у случај Јелене Марјановић

  3. Uništene institucije,kriminalizovana svaka pora društva,laž postala uobičajeno i pozitivno ponašanje,a najgore od svega da je narod indoktriniran zlom,mržnjom ,kaenofobijom i iznad svega nemoralom.Posledice su katastrofalne i trajne.

  4. Moli se gospodin Precednik da se što pre uključi u slučaj jer dok je on vodio slučaj ova dvojica su sve priznali.

  5. Pa sad neka uzurpator funkcije predsednika republike ponovo izađe u javnost da nam saopšti sa kakvim mi to monustrumima imamo posla, ..šta ćete ?!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.