Danas saznaje: Netačne tvrdnje pojedinih tabloida o rezultatima veštačenja telefona majke nestale devojčice

Ostavite komentar


  1. Kad se u sve ovo umešao onaj nepomenik iz Informera, bilo je jasno da ćemo slušati samo laži. Još kad je njegov šef podigao dva „miga“ na luftbalon iznad Valjeva (balon za dlaku umakao „migovima“!?), posumnjao sam da je državni cirkus ponovo počeo da radi.

  2. Питање свих питања је зашто цуре податци из истраге? Намерно или ненамерно то се никада не ради. Зашто је снимак пуштен јавно? Зашто се износи шта је мајка гуглала пре нестанка? То само неко ради да се дете не пронађе. Овде много тога смрди

  3. Ima li ovaj zemlja tužioce da ovoj lešinarskoj bandi stane za vrat i zaustavi iživljavnje nad ovom porodicom?
    ODRALA BIH KAZNAMA SVE REDOM KOJI OVU NESREĆU KORISTE DA ZARADE I NE HAJU ŠTO ĆE DA POVREDE TE LJUDE!

  4. Sta drugo ocekivati od Vucicevog Informera?Vucicevic ,kao vlasnik,morao bi da odgovara.Direktno potkopavanje MUPa i svih ljudi koji rade na slucaju.

  5. Kako se majka nije plasila zmija ili nekih drugih zivotinja,s obzirom da tamo niko ne zivi?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. i 30. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.