Danas saznaje: Nož koji je pronađen u rancu učenika OŠ „Vladislav Ribnikar“ nije njegov, već mu je podmetnut

Ostavite komentar


  1. Podmetanje noza je organizovalo dete ciji je tata prvi to objavio medijima i koji sve vreme najvise moralise

  2. odmah ocistiti to tuzilastvo odmah jel su bili duzni da izadju u javnost odmah a ne da odbijaju odgovor a sto se tice skole odmah najuriti s posla te osobekoje su odbile razgobor sa nivinarima vaseg lista ..odmah momentalno…sta kaze ,,takozvana ,,sveznajuca,, osoba koja je u toj fotelji tog min prosvete, sta ona ima da kaze….ovo je vrlo opasno da se zataskava….decko nije kriv ..i sam je rekao..e sad ko je ubacio noz…ko je taj noz doneo..ko …ko su roditelji tog deteta ko ko …jel ce se neko.izviniti tom decku njegovim roditeljima…jel hoce……mnogo su ovo surove igre…mnogo

  3. Oprostite, posto nema mesta na ostalim vestima: sta se dogodili sa obecanim danasnjim izvestajem VJT u Zajecaru o izvestaju iz Klinickog centra o nanetim smrtonosnim povredama bratu optuzenoga za ubistva deteta Danke ? Cekamo da nas obavestite , ali da nas ne cenzurisete .

  4. Znaci nema problema sto JE NOZ PRONADJEN U SKOLI? Jos da objavite ko su roditelji decaka kog koga je pronadjen a ciji su roditelji ko je podmetnuo.

  5. A sta cemo sada sa tekstom Verana Matića? Sta cemo sa tvrdnjama Duleta Nedeljkovica? Da li su svesni da su unistili poslednjih par meseci osnovnog skolovanja jednom detetu koji svakako ima traume poslednjih godinu dana. Da li ce neko preduzeti odgovornost, da li ce neko snositi posledice?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.