Danas saznaje: Ovo su reči upućene Zagorki Dolovac zbog kojih je muškarac osuđen na devet meseci zatvora

Ostavite komentar


  1. Годпођа Загор је погрешно протумачила господинове речи. Сви се већ годинама питамо где је.

  2. Bolje vratite pare čoveku koji je postavio logično pitanje i rashodujte već te staljingradske pisaće mašine.Gde živite?

  3. Gde je ovde pretnja ako joj se obratio rečima „Zar ste Vi još uvek živi“. Čovek je izrazio čuđenje jer se Zagorka uopšte ne pojavljuje u javnosti iako je nosilac najviše funkcije u zemlji, slikovito se izrazio i pitao je da parafraziram „Nema te nigde u javnosti, mislio sam da si umrla“. Neverovatno je da je čovek zbog ovoga osuđen. Svi mi često kažemo za nekoga da se „pravi da je mrtav“, ali to ne znači da mu pretimo ili želimo bilo kakvo zlo. Zbog ovoga bi svi profesori pravnih fakulteta trebalo da istupe. Ali ćute i treba da ih je sramota.

  4. I laiku je jasno da tako postavljeno pitanje nije pretnja , već izražavanje zamerke na loš rad tužiteljke . Najnoviji primer je nereagovanje tužilaštva na falsifikovanje potpisa profesora Poljoprivrednog fakulteta na studiji u vezi Rio Tinta .

  5. Za one koji ne znaju – Nema drzave u Evropi koja ima na celu osobu sa ovakvom funkcijom da ne komunicira sa medijima i ne radi uopste svoj posao.
    Ne postoji!!!

  6. I te kako je godpođa Dolovac živahna i brza kad brani sebe od neportojeće pretnje i frakonski kažnjava , a zato za ugroženost života novinara i malih ljudi ne pokazuje da je živa . Jadno zaista .

  7. Još jedan od dokaza efikasnosti pravosudnog sistema i suđenja u razumnom roku. Cenim da ni preki ratni sudovi nemaju ovakvu brzinu rešavanja slučajeva iz svoje nadležnosti. Strah izazvan ovom rečenicom daje osnovu da se ZD u potpunosti izoluje bezbednosnim prstenovima čime bi se isključila mogućnost bilo kakvog kontakta sa spoljnim svetom. Kontakte u tako zaštićenim prostorima bi mogla ostvarivati samo sa indentično zaštićenim osobama prilikom (npr.) šetnje u krug…..

  8. Svakim danom radikalcici sve vise napreduju.Od danas,od ovog momenta ne smem da pitam vise ni ,,Kako si“?.Bravo radikalcici.

  9. dobro je @Petar pitao zašto čute profesori pravnog fakulteta i ne istupe . Ovako su sramota za profesiju .

  10. Razuverili čoveka da tužilaštvo i sudstvo ne funkcionišu!

  11. Zagorka ima facu pravu mafijasku , a ona se tako i ponasa kao da je nedodirljiva odgovarace ona jednog dana za svo zlo sto je ucinila !!!!!

  12. Glavna stvar ovde je sloboda govora. Javni službenici moraju da slušaju šta se njima i o njima govori. Ako je u pitanju pretnja – obezbedite joj pratnju a njega / njih uhvatite u pokušaju. Verbalni prekršaj je doveo I dovodi do srozavanja demokratije.

  13. Zagorka postoji? Mislio sam da je ona samo urbana legenda.

  14. Sta bese ono, ne mogu da se setim, onaj Nemac me napada, onaj Alchaimer, ali nesto me podseca na nesto vezano za nekog Orvela ili tako nesto, neka godina pa onda neka farma. Jbg kada ne radi mozak kako treba. Ajd pa Ziveli

  15. Bilo bi lepo da cujemo ostale pravnike i profesore Prava da nam rastumace ovu presudu da li se radi o pretnji ili konstataciji kada nekoga nema nigde osim tu i tamo a trebalo bi mnogo vise sa pozicije na kojoj se nalazi, zar ne. Ziveli

  16. Da je neko to rekao nekom novinaru, bila bi medijska masinerija da se takva osoba liši slobode, procesuira i osudi i da novinar ima 24 h zaštitu. Malo smo licemerni .

  17. Gospodja se ponasa kao da nije ziva. Nadam se da ce joj se ova kazna nesrecniku ‘isplatiti’. Sve junak do junaka, predsednik, premijer, tuziteljka… Na zùum komarca, joj, zele da me ubiju. Niste vredni nicega.

  18. Jasno je, to nije rpetnja, s obzirom da godinama ne radi svoj posao, covek je bio zapanjen sto je vidi zivom, I to jos kako se negde svrckala po belom svetu I iz zaprepascenosti je pitao da li ziva, tj. Da li je dobro… Ovo je akt zastrasivanja gradjana… Jer ova gospodja po oslobodjenju Srbije, ce bar 30 godina robije dobiti…

  19. Хакери су одрадили свој део посла. Служба зна адресе са којих су послати коментари. Ових дана очекујте да будете процесуирани.

  20. Postavio joj logično pitanje, koje ga košta 8 meseci zatvora i 500.000 din!?
    Kako su sudovi revnosni kada su zadnjice njihovih sns poslušnika makar i neuverljivo ugrožene , dok se iz petnih žila trude da zataskaju ubistva poput Slavka Ćuruvije !
    Zašto nam ne dozvoljavaju da živimo normalno u evropskoj zemlji???

  21. Iz iznetog se može zaključiti da je tendenciozno uobičajeno obraćanje neosnovano izkonstruisano kao „krivično delo „.
    Radi se o zloupotrebi… U tumačenju zakonske odredbe
    .“bez osnove“!!!!
    Neosnovano davanje zakonskog značaja subjektu u krivici!
    odredbe

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.