Danas saznaje: Produžen pritvor sinovima Zvezdana Terzića

Ostavite komentar


  1. Nemoguce, nisu zbrisali u Ameriku? Nije ih tata naucio. Ali bez brige bice oslobodjeni i dobice dzeparac uz izvinjenje.

  2. Nemate vi pojma. Nije njima produžen pritvor nego potvrđena odluka sudije o određivanju pritvora. O ovakvim temama može pisati samo novinar koji poznaje bar osnove prava.

  3. Čudno, vrlo čudno da je i faraon digao ruke od njih. Nešto nije dobro!Sada će da skoče advokati i namestite da je čovek skočio sa drugog sprata.Terziću ljulja ti se pozicija.Skini faraonovu sliku iz k

  4. Skini sliku faraonovu iz kancelarije. Od osnivanja Zvezde nije bilo više kriminalac u upravi.A,da uzmite Savića za advokata. Faraon mora da ćuti idu izbori. Bagro marš iz Zvezde.

  5. Pa vi ste kao slobodni medij ? Kako bre incident ? Kako, kako , kako ??? Oružjem bez dozvole lupaju po glavi , isekli kolonu i preprecili auto , izvukli ih sve napolje , coveku polomili 5 kostiju na telu, ženu staru bacili na asfalt . Vas medij je samo druga strana iste medalje . Toliko o slobodnim medijima .

Ostavite komentar


Društvo

"Može da okači mačku o rep": Dok su novinari pod svakodnevnim pritiskom, ministar informisanja se predstavnicima EU hvali statistikom 10

„Može da okači mačku o rep“: Dok su novinari pod svakodnevnim pritiskom, ministar informisanja se predstavnicima EU hvali statistikom

Tokom razgovora sa šefom Delegacije EU u Srbiji Emanuelom Žofreom, ministar informisanja Dejan Ristić izjavio je da je u prvoj polovini godine, u poređenju sa istim periodom prethodne, u Srbiji zabeleženo za oko trećinu manje slučajeva ugrožavanja novinara. Sa druge strane, naši sagovornici ističu da novinari u Srbiji nisu u situaciji kojom predstavnici vlasti treba da se hvale, već da treba da se stide.

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.