Zbog curenja amonijaka iz auto-cisterne kod Pančeva noćas bilo primljeno u bolnicu 20 ljudi, među njima i deca

Ostavite komentar


  1. Sta to rade i sa kojim ciljem? Ono sto nas ne pobije zagadjenjima iz odzaka, potrovace nas isparenjima iz prevrnutih i probusenih vagona.

  2. U skladu sa opštim zagađenjem vode, zemlje i vazduha, a pošto je ‘Zlatno doba’ permutacija svih i svega, predlažem da se ova država preimenuje u Deponija! -Mnogo je realističnije od tamo nekog izlizanog i nejasnog klišea Srbija. Zar ne?

  3. Draga penzionerko,
    vagoni nisu probušeni već truli , otuda I rupe na koje ste možda mislili , kao uostalom I država u kojom živimo.

  4. Nesto ucestalo sa Amonijakom … ne deluje kao slucajnost !!! Sta se krije iza svega pitati odgovorne i takodje nagli broj obolelih sa istim simptomima !!!

  5. …ili meni nepoznato… Tek piše “ auto-cisterna na pruzi“… Ne piše (kao u Pirotu) vagon-cisterna, pa da bude jasno…. Ili je meni nepoznato da je to jedno isto.. .(?)
    Tek, ostaje nejasnoća šta je ustvari procurelo i ako je auto-cisterna šta će kamion sa cisternom na pruzi, nije valjda da je transportovan vozom …

  6. Ово је сигнал за народни УСТАНАК овај режим треба да иде у затвор, УСТАНИ СРБИЈО,

  7. Sve puca po savovima. Pocelo je dobrano da se vidi da su diplome kupljene i da znanja nema. Kako“ strucna“ lica vode, tako nam i jeste. Nema propagande koja normalnom coveku moze da zamaze oci kada krene da crkava, a to je upravo ovo…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.