Telekom karavan stiže danas i do Novog Sada gde će zajedno sa kompanijom Delta Holding u 11.30, u Školi za osnovno i srednje obrazovanje dece sa specijalnim potrebama „Milan Petrović“ (Ul. braće Ribnikara 32) pokazati kako izgledaju dve informatičke učionice opremljene u okviru akcije „e-dukacije!“.


Zahvaljujući kompaniji Delta Holding koja je donirala 20 računara i besplatnom internet priključku koji je obezbedio Telekom Srbija, škola za osnovno i srednje obrazovanje dece sa specijalnim potrebama, „Milan Petrović“ imaće savremeni informatički kabinet za praćenje nastave i interaktivne radionice.

Kompanija Telekom Srbija će do kraja ove školske godine uvesti internet u sve škole u Srbiji, dok će se deo akcije namenjen opremanju internet kabineta računarima nastaviti i sa početkom naredne školske godine.

Od decembra prošle godine, kada su Telekom Srbija i Ministarstvo prosvete pokrenuli projekat, Telekom Srbija uveo je internet u 12.30 škola širom Srbije. Pored 100 računara kojim je Telekom Srbija opremio 11 škola u Srbiji, donatori su opremili dodatnih 40 škola sa 480 računara, nakon donatorskog skupa koji je organizovan u okviru akcije „e-dukacije!“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari