Danas u Boru „Ulica dečjeg osmeha“ 1Foto: FB OŠ "Petar Radovanović"

Borska ulica Moše Pijade danas će biti u znaku tradicionalne manifestacije „Ulica dečjeg osmeha“ . Jubilarna, deseta po redu, imaće bogat program, najavljuju organizatori. Deo ulice Moše Pijade će danas od 11 do 15 časova zbog „Ulice dečjeg osmeha“ biti zatvoren za saobraćaj.

Na platou Doma kulture u Boru i u delu ulice Moše Pijade danas će se odvijati tradicionalna manifestacija „Ulica dečjeg osmeha“.

U programu jubilarne, 10. „Ulice dečjeg osmeha“ učestvuju učenici nižih razreda borskih gradskih i seoskih škola, predškolci vrtića “Bambi”, kao i učenici ŠOSO “Vidovdan” i korisnici dnevnog boravka “Mozaik”.

Osim prodajne izložbe dečjih radova, pripremljenih uz pomoć vaspitača, učitelja i mentora, jubilarna manifestacija biće krunisana i bogatim programom, najavljuju organizatori.

Hor etno radionice prisutne će zabavljati popularnim novogodišnjim i božićnim pesmama, na otvorenom će biti izvedena predstava za decu “Dve novogodišnje jelke”, sa decom će se družiti animatori i Deda Mraz, a program počinje tačno u podne.

Ustanova “Centar za kulturu grada Bora” je kao organizator obezbedila nagrade učesnicima koje će biti dodeljene tokom programa.

Jubilarna. 10. „Ulica dečjeg osmeha“ odvija se uz finansijsku podršku Grada Bora i Ministarstva kulture i informisanja.

Zbog održavanja manifestacije danas će do 11 do 15 časova biti zatvoren ulica Moše Pijade od ukrštanja sa ulicom Boška Buhe do ukrštanja sa ulicom Pionirskom (preko puta Maksi diskonta).

U tom periodu kompletan javni prevoz putnika obavljaće se ulicom 3. oktobar u Boru, obaveštavaju nadležni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari