Danasova anketa: U kakvom je stanju železnička stanica u Zrenjaninu

Ostavite komentar


  1. Najostrije kritikujem ovdasnju vlast Zrenjanina svi oni trpaju pare u svoje dzepove dok se Zrenjanin raspada kakav je ovo grad sporta ili bilo cega pogledajmo samo uzi deo grada covek se lomi kad prolazi ulicama treba se paziti kad se prolazi pored zgrada koji se urusavaju koji turisti ili sportisti dolaze ovamo kakva je njihova reacija pa u cemu se kupaju ti vrhunski sportisti u smrdljivoj vodi na svaki pogled smece gde god se pogleda imamo i cime da se hvalimo

  2. Zrenjanin je uništen od 2000 god za vreme dosove vlasti, sve fabrike otisle pod stečaj, tako da o tome pišite, budite malo realni…

  3. @Brana, ajde da budemo realni: koje fabrike su nakon okončanja sankcija 1995 stvarno radile? I ono malo koje je pokušavalo da opstane tavorilo je sa jedva 10% normalne prouzvodnje. Skoro sve je propalo zbog Miloševićeve politike a ono što je moglo da se oporavi kupili su tajkuni: Luskivuc, Kostić, Beko…. Od obećanja da tajkuni neće upravljati Srbijom ni posle 11 godina nista.

  4. ma ljudi se boje da prodju ulicom gde je zeleznicka stanica…treba to srusiti i pocupati prugu,i onsko nema koristi od nje.

  5. Uništenje privrednog i finansijskog sektora obezbedio je Milošević Ustavom iz 2000. kada je firme oduzeo od radnika i dao političarima uz obavezu da ih pljačkaju što su oni revnosno radili.Jos intenzivnija pljačka je sprovedena od 2000. do 2011.,koja je nastavljena do danas.Neko od političara uskoro će ugasiti poslednju sijalicu Srbije,nebeskog naroda.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.