Futsal tim našeg lista ostvario je ubedljiv trijumf nad ekipom Mocart sporta od 13:3 (5:1) u meču 12. kola Zlatne lige i tako joj se u potpunosti revanširao za poraz iz prvog dela takmičenja. Tečna i kvalitetna igra, posebno u veznom redu, omogućila je danasovcima da brzo stignu do prednosti od dva gola, koja se do kraja meča samo uvećavala, zaustavivši se na dvocifrenom broju.

Svi igrači Danasa upisali su se u strelce, što dodatno potvrđuje sjajnu atmosferu u timu, koja je zaštitni znak renoviranog tima u drugom delu takmičenja. Bez obzira na to što su najprijatnije iznenađenje drugog dela Zlatne lige, danasovci čvrsto stoje na zemlji i samo obećavaju da će se boriti do poslednjeg sudijskog zvižduka u svakom narednom meču.

– Odigrali smo veoma angažovano u prvom poluvremenu. Iskoristili smo većinu šansi, i ono što je najvažnije dominirali smo na terenu. Malo smo se opustili u nastavku, što se ne vidi po rezultatu, ali u nastavku Lige ne smemo više dozvoliti rivalu da nas osetnije ugrozi ukoliko smo kvalitetnija ekipa – rekao je Nemanja Marković, koji je odlično komandovao igrom u odbrani na jučerašnjem meču.

U napadu je najviše pokazao Vojimirović, koji se čak pet puta upisao u strelce, ali zasluge za potpuno zasluženu pobedu idu na račun celog tima.

Nakon loših rezultata u jesenjem delu Zlatne lige, danasovci su vezali dve pobede i puni optimizma dočekuju ekipu Televizije Studio B, sa kojom će igrati u ponedeljak 1. marta u 11.00 u balonu „Crveno-crno“ u Novom Beogradu.

Sastav tima: N. Nikolić, Marković 1, Igor Borišić 1, Ivan Borišić 1, Tomić 1, Lalić 1, N. Nikolić 2, Spasovski 1, Vojimirović 5.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari