Građanke i građani Kikinde protiv kiča i šunda: Peticija protiv održavanja koncerta Jelene Karleuše tokom Dana ludaje

Ostavite komentar


  1. Manite se peticija i slicnih gluposti ! Samoorganizujte se i obavestite brzo sve normalne sugradjane da ne dolaze na ovaj „koncert“. Ako joj zafali publike, neka javi Vucicu da posalje svoje sendvicare iz okolnih mesta.

  2. To je već uigran šablon.
    Karleuša peva za nenormalno visok iznos, a to radi po nalogu SNS, kojima deo novca ide. Naravno, narod plaća, ne ide to iz nečijeg džepa.
    Isto to se dešava i u Subotici za dan grada.
    Narod piše i peticiju, ali slaba vajda….pare su to…

  3. Dosta je kiča i šunda iz Informera, Kurira, Pinka, Hepija i ostalih pro-sns medija. Pustite narodu pristojnu muziku, ne morate da zagađujete sve čega se dohvatite. Ovo je apel za sve sns-ovce.

  4. Severina, ne znam tacno zasto se ona uopste pominje u komentarima, ali za razliku od ovog Belzebuba bar zna da peva.

  5. Ovo je samo jedan od kabadahija koji je vama, kursistima i pamfletistima, izneo svoje mišljenje . . . Bilo bi interesantno pitati one druge građane, a koji nisu samozvanci i merilo vrednosti drugih ljudi, šta misle o ovom kabadahiji i o vama vazalima i podrepašima . . . Što se tiče dotične kraj mene bi uginula, ne zna se šta je to s čim se bavi, od gladi . . . Šta god vi, takvi elitni, mislili ona je, za vas, oličenje poštenja i pricipijelnosti, a o moralu da se ne govori . . . Od vas su gori samo oni koji su što i vi, samo na kub . . .

  6. Na džaba sve, narod jedvs čeka dođe. Svi člabovi. I sipmpatezerih će doći. Naredba je naredba. A kažu i da jako lepo peva i to fakulteski obrazovani ljudi doktori, profesori. Ukratko jadan je ovo narod kad se raduje ovom šundu.

  7. ONA će pare da uzme, ako je Kikinda sa Njom, potpisala neki papir……..
    Ona će na binu da izađe, i da Nikog baš, ispred bine….Nemaaaa !!!!!!
    Aliiiii………Na žalost……biće IH…
    Fujjjjjj

  8. Mogu (sa punim pravom) da protestuju da se koncert plaća opštinskim novcem, a što se samog koncerta tiče, pa „svaka roba ima svog kupca“. Ništa ne treba zabranjivati, bar što se koncerata tiče.
    Pre izvesnog broja godina Tereza Kesovija i Doris Dragović su imale koncert u Sava centru. Broj prodatih ulaznica 10. Mislim da same više nikada neće doći.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.