Danica Grujičić: Od februara neće biti lista čekanja za pregled na magnetnoj rezonanci

Ostavite komentar


  1. Šta te košta da obećavaš ???!!! … ionako si u ostavci…
    Doktorka, tvoja uloga je malo kompleksnija od ostalih satrapa uz Gospodara …

  2. Danica predviđa pad SNS-a? Nisu uspeli da reše liste čekanja, a nova vlast će to da uradi za 2 meseca. Bravo, Danice.

  3. Nece biti ni magnetne rezonance.
    Nadam se I da neces biti beskorisna ministarka.

  4. Ova žena je sramota za zdravstvo, puna su joj usta obećanja, praznih priča i borbe protiv pušenja… Ženo, bavi se zdravstvom, sve se raspada! Pola mamografa u domovima zdravlja ne radi!

  5. Cista laz za liste cekanja ja dok sam docekala termin za oftamologa izgubila sam desno oko i moja majka ceka vise od godinu ipo za ugradnju pejsmekera i ko zna koliko ce jos da ceka katastrofa u zdravstvu sramota

  6. Imam kataraktu!
    Loše vidim na Levi oko sa naočalima.
    Boli me Levi oko!!
    Nema pregleda!
    Nema nova za privatnika.I šta predlažete???

  7. Zakazana MR glave i cele kičme za 17.maj 2024.Magnetna stigla u blnicu.Hoću li pre uraditi u svom gradu ili drugom?

  8. Gospođo ministarko nije sve u magnetnim.Ima takođe veoma potrebnih uređaja daleko jeftinijih a spašavaju ljude od teških invaliditeta.To su laserski i perkutni stubovi za razbijanje kamenaca u urinarnom traktu .Cela zapadna Srbija i šire neposeduje takve uređaje daleko jeftinije od magnetne a od velike su koristi.

  9. Za Danicu je samonprof. Dr Dragan Milic iz Nisa, da joj zatvori usta za sva vremena kako njoj tako i SNS poltronima u zdravstvu Srbije.

  10. Ти стварно мислиш да је овај народ толико глуп.Срам те било.Џабе ти школа кад си остала сељанка у души.Срамото.

  11. Већ две године не могу да закажем контролу код гастро на Клиничком јер нема термина, а магнет и остало да и не помињем… Срамотно и тужно.

  12. Što se tiče magnetne rezonance čekam 29.3.2024.u Kamenici. A u Zrenjaninu su mi rekli da ću čekati od 6 meseci do godinu dana. A na uputu piše hitno. Šta bi bilo da nije hitno koliko bi čekala??

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.