Danijela Nestorović: Vlast u problemu, kad Ana Brnabić naziva profesore univerziteta neznalicama

Ostavite komentar


  1. Profesori koji nisu u narativu da je rudarenje litijuma opasno i da će od Srbije napraviti nuklearnu pustinju trenutno prolaze svoju dozu brutalnih napada opozicije da su se prodali ili Vučku ili Rio Tintu ili oboma. I to samo zato što su se, za razliku od mnogih, drznuli da kažu profesionalno mišljenje potkrepljeno argumentima, koji su otvoreni za raspravu. Ti ljudi sada trenutno imaju status Salemskih veštica protiv kojih se treba histerično boriti.

  2. Mislim da ste vi u problemu jer niste uspeli da poljuljate Vučićev rejting, kazniće vas gazda za to.

  3. Na primeru Ane Brnabić, ali i drugih patoloških karijerista njenog tipa, najbolje se vidi kako prevelika blizina naprednjačkog šefa raspamećuje i svakog čini još gorim nego što je bio.

  4. A evo je ova što bi da kopa kad ona dodje na vlast… Kako beše nisu protiv RAZVOJA? Jel to razvoj ili KOLONIJALIZAM? Znači niste protiv kolonijalizma? Daleko vam lepa kuća

  5. Gospođo to se odnosi na profesore druptvenih nauka koji se ekspertski kao i glumci bave ovom temom na osnovu opskurnih natpisa i video zapisa svakojakih eksperata, a ne od srruke. Kad biolozi napišu nešto što pri svakoj ljudskoj delatnosti remeti biodi erzitet, o da ne bi smeli ni njivu da oremo, e to je vaš ekspertski stav, bruke vaše struke ( nastala u vremenima totalnog posrtanja društva).

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.